Ένας χρόνος Πήγασος, με «Ψυχή & Σώμα»

pegasus psixi

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του ενός χρόνου από την ίδρυση του Πήγασου Ημαθίας, με την διοργάνωση της συναυλίας «Ψυχή & Σώμα». Η συνεργασία των ανθρώπων του Πήγασου με τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, είχε ως αποτέλεσμα ένα ταξίδι στον κόσμο και στις μουσικές, με αφετηρία και προορισμό την γενέτειρα των δύο καλλιτεχνών την Βέροια, στην οποία για πρώτη φορά παρουσίασαν το «Ψυχή & Σώμα». Ένα μουσικό ταξίδι στο οποίο έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την ακαδημαϊκή γνώση με την παράδοση.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγιναν και οι βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου, που κατάφεραν να κατακτήσουν από 1η ως 3η Πανελλήνια θέση στην κολύμβηση.
Αντωνιάδου Φανή Στυλιανή. 3η Πανελληνιονίκης στα 50 μέτρα ελεύθερο.
Τσανακτσίδου Βασιλική. 1η Πανελλήνια επίδοση στα 50 μέτρα πρόσθιο. Και στους διεθνείς αγώνες «ISM Βερολίνο 2015» ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα πρόσθιο και χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο.

Αντωνιάδης Θεόδωρος. 1η Πανελλήνια επίδοση στα 50 μέτρα ύπτιο και 2η Πανελλήνια επίδοση στα 100 μέτρα ύπτιο.

Πασίδης Χαράλαμπος. 1η Πανελλήνια επίδοση στα 50 μέτρα ελεύθερο και στα 100 μέτρα ύπτιο. 2η πανελλήνια επίδοση στα 100 μέτρα ελεύθερο και στα 50 μέτρα ύπτιο. 3η πανελλήνια επίδοση στα 50 μέτρα πεταλούδα και στα 200 μέτρα μικτή ατομική.

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή στον προπονητή της ομάδας Στέλιο Αμπατζίδη. Ο οποίος είναι και ο βασικός συντελεστής της όλης προσπάθειας. Με τις προπονητικές και παιδαγωγικές του ικανότητες καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αθλητών και δημιουργεί το κλίμα της ομάδας μεταξύ τους. Παράλληλα μέσα από το παιχνίδι τους μαθαίνει τις βασικές αρχές της κολύμβησης που θα τους είναι χρήσιμες σε όλη τους την ζωή. Το υψηλό προπονητικό του επίπεδο εξασφαλίζει στους αθλητές που θέλουν και μπορούν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό, μια σίγουρη και ελεγχόμενη πορεία.

Η όλη εκδήλωσε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι παρευρισκόμενοι που γέμισαν το Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την διοργάνωση και απόλαυσαν από κοντά το ταλέντο του Ματθαίου και του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη και των μουσικών που τους συνόδευαν. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο φωτισμός της συναυλίας, υπεύθυνος του οποίου ήταν ο κύριος Γιάννης Καπράρας.