Αναχώρησε για την Πάτρα η Αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου

pegas agonistiki

Αναχώρησε σήμερα το πρωί 9 Ιουλίου 2015, η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας, με προορισμό την Πάτρα. Στο κολυμβητήριο Πεπανός της Αχαϊκής πρωτεύουσας, θα πραγματοποιηθεί από 10 ως 12 Ιουλίου η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας θα εκπροσωπηθεί από 6 αθλητές και αθλήτριες (Αντωνιάδου Φανή-Στυλιανή, Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Ιντζεβίδου Ελένη, Λαζαρίδης Νικόλαος, Χατζησάββας Βασίλης και Μπόγκοτς Χρήστος) και τον προπονητή τους Στέλιο Αμπατζίδη. Αρχηγός της αποστολής είναι η κυρία Μαρία Πέτκου.

Ο πρόεδρος του Πήγασου Ημαθίας κύριος Γιάννης Τσανακτσίδης δήλωσε: «Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο το γεγονός, πως σε τόσο δύσκολες μέρες, οι περισσότεροι σύλλογοι και οι γονείς των αθλητών ανέλαβαν το κόστος και δεν θυσίασαν την συμμετοχή των αθλητών και παιδιών τους, στον βωμό του φόβου. Ο αθλητισμός για ακόμη μια φορά αντιστέκεται σθεναρά παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Το επίπεδο των αγώνων αναμένεται πολύ υψηλό και εύχομαι οι αθλητές του Πήγασου να εκπροσωπήσουν επάξια την Ημαθία, σε αγωνιστικό και ηθικό επίπεδο. Εύχομαι θερμά, καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και να επιστρέψουν όλοι υγιείς και γεμάτοι νέες εμπειρίες».