Ενθαρρυντικές εμφανίσεις αθλητών της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας στην Θεσσαλονίκη

kan makedonikoi

Με άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας από τους Διεθνείς αγώνες «Μακεδονικοί 2015» που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Μαίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 560 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό, με πολλούς πρωταθλητές Ελλάδας αλλά και Ευρώπης ανάμεσά τους, δίνοντας άλλη αίγλη στους αγώνες.

Για λογαριασμό της Κ.Α. Νάουσα συμμετείχαν οι:

Νούση Ναυσικά: προκρίθηκε σε 2 μεγάλους τελικούς. Στα 100μ πρόσθιο κατετάγη 5η πιάνοντας και το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και στα 200μ πρόσθιο, όπου κατετάγη 8η. Έκανε ακόμη 2 νέα ατομικά ρεκόρ.

Γεωργογιάννης Νίκος: 2 νέα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, στα 100μ ελεύθερο και τα 100μ πρόσθιο καθώς και 3 νέα ατομικά ρεκόρ. Επίσης με την επίδοση του στα 100μ ελεύθερο έγινε ο πρώτος Ναουσαίος που κολύμπησε κάτω από 1.00''.

Ταχυδρομίδου Δέσποινα: προκρίθηκε σε 1 μεγάλο τελικό στα 200μ πεταλούδα όπου κατετάγη 5η στην κατηγορία Γυναικών και 1η στην κατηγορία της (παγκορασίδες β) με νέο ατομικό ρεκόρ καθώς και σε 2 μικρούς τελικούς στα 100μ πεταλούδα και 400μ Μ.Α., πετυχαίνοντας συνολικά 4 νέα ατομικά ρεκόρ.

Δημούλα Ευγενία: κατετάγη 3η στο μικρό τελικό των 800μ ελεύθερο με εξαιρετική εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ. Νέο ατομικό ρεκόρ σημείωσε και στα 400μ ελεύθερο.

Δρενοβιάδης Κωνσταντίνος: Η φυσική του κατάσταση βελτιώνεται συνέχεια μετά τη μακρόχρονη απουσία του. Αποτέλεσμα, 4 νέα ατομικά ρεκόρ σε 50-100-200 πρόσθιο και 50 ελεύθερο.

Πλουμπίδου Ανθή: πολύ καλή εμφάνιση πιάνοντας τα πρώτα 2 όρια στα 50μ ύπτιο και τα 50μ πρόσθιο, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών. Συνολικά έκανε 4 νέα ατομικά ρεκόρ.

Γιαννακίδου Αφροδίτη: Αξιόλογη προσπάθεια μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της. Νέο ατομικό ρεκόρ στα 50μ πεταλούδα.

Καρατσιώλη Κατερίνα: Πολύ καλή προσπάθεια και 2 νέα ατομικά ρεκόρ.

Ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Λαζαρίδης Βασίλης δήλωσε: "παρά την κούραση των εξετάσεων αλλά και των προπονήσεων είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις όλων των αθλητών μου. Συμπληρώσαμε το παζλ με τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριων, αφού όλοι όσοι είχαν στόχο τα όρια από την αρχή της χρονιάς, κατάφεραν να πιάσουν τουλάχιστον 2. Πετύχαμε πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, κάποιους πολύ καλούς χρόνους σε πανελλήνιο επίπεδο και συνεχίζουμε με αισιοδοξία την προετοιμασία μας για τους Πανελλήνιους αγώνες κατηγοριών τον Ιούλιο".