Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα εγκαινίων της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βεροίας (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα εγκαινίων της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βεροίας (ΣΛΕΜΒ), η οποία έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 20/10 στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 50 (συμμετείχαν αθλητές από Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη κ.α.). Το παρόν έδωσαν αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και μέλη της Εθνικής Ελλάδος.

Οι βεροιώτισσες Κ. Χατζηλάμπρου και Ε. Κούγκα κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-6. Στην κατηγορία 1-9 οι Θεσσαλονικείς Α. Τενεκετζίδης και Χ. Φωτόπουλος. Στην κατηγορία Open νικητές βγήκαν οι Ν. Γκέκελη και Κ. Αναστασιάδης, ενώ σημαντικές θέσεις κατέκτησαν και οι βεροιώτες Μ. Χειμωνίδης (2ης θέση open) και Μ. Κούγκας - Γ. Καλόγηρος (3η θέση open).

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ κ. Θ. Κορωνάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κ. Α. Αθανασιάδης.

Πέρα από πνευματικό άθλημα το Μπριτζ βοηθάει στις κοινωνικές σχέσεις.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του ομίλου της Βέροιας, παλιούς και νέους για την σημαντική τους απόδοση. Η Σ.ΛΕ.Μ.Β. φιλοδοξεί σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τη νέα γενιά παικτών που σήμερα παρακολούθησαν το πρώτο τους μάθημα στο εντευκτήριο του ομίλου στην οδό Εδέσσης 7.

Οι εγγραφές για τους νέους μαθητές συνεχίζονται. Πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook “Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βέροιας” (www.facebook.com/BridgeVeria/), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6948493116 Γαλιάτσος Ιωάννης & 6945465706 Χατζηλάμπρου Κατερίνα.

View this gallery on Flickr