Ο Παζαρτζικλής Διoνύσης του ΑΣΕΑΒ στη Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατομικού Εφήβων

Το Σάββατο 9/2/2019 στη Θεσσαλονίκη έγινε η προκριματική φάση ατομικού εφήβων Βόρειας Ελλάδας. Εισιτήριο για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ 19, 20 και 21 Απριλίου, πήραν τέσσερεις έφηβοι. Ένας από αυτούς ήταν ο Παζαρτζικλής Δινύσης, αθλητής του ΑΣΕΑΒ. Οι άλλοι τρεις ήταν από τη ΧΑΝΘ, τα Ιωάννινα και τον ΕΑΣ Ευόσμου.

Στην Αθήνα θα συγκεντρωθούν οι 24 κορυφαίοι από όλη την Ελλάδα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας Εφήβων.

Από τον ΑΣΕΑΒ συμμετείχαν ακόμα οι: Σιδηρόπουλος Παναγιώτης, Παπαχρυσάνθου Χαρίτων και Αποστολίδης Χρήστος. Από τον άλλο σύλλογο της πόλης μας, τον ΟΕΑΒ, αγωνίστηκαν οι Καραμούτης Ανδρέας, Χατζηιωαννίδης Δανιήλ και Αποστολίδης Τάσος.

Όσοι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης παρακολουθούν την πορεία του αθλήματος γνωρίζουν πως εδώ και τρεις δεκαετίες οι αθλητές και αθλήτριες της Βέροιας έχουν ανελλειπώς παρουσία κάθε χρόνο στους τελικούς μικρών ηλικιών, κάτι το οποίο το αναγνωρίζει και εντυπωσιάζεται όλη η πανελλήνια οικογένεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.