Νέα του ΕΟΣ Νάουσας

Ο ΕΟΣ Νάουσας με μια εξαιρετική διοργάνωση στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή πραγματοποιώντας το 1ο Κύπελλο Παμπαίδων/Παγκορασίδων και Προαγωνιστικής κατηγορίας.Πραγματοποιήθηκαν 467 εκδηλώσεις παγκοσμίως και μία από αυτές ο αγώνας των δεκάδων μικρών αθλητών του σκι δρόμων αντοχής.

Η υπεροχή των αθλητριών του ΕΟΣ Νάουσας ήταν εμφανής αφού στην κατηγορία των Παγκορασίδων μονοπώλησαν τα μετάλλια.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Γεωργία Τσιάρκα ,στη δεύτερη θέση η Κατερίνα Βάικου και στην Τρίτη θέση η Λυδία Τσιάτσιου και στην τεταρτη θεση η Ανθοπούλου Αρετή.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Περικλής Ρούκαλης τερμάτισε στην έκτη θέση.

Η μεγάλη χιόνιογιορτή ολοκληρώθηκε με το αγώνα δεξιότητας των μικρών χιονοδρόμων προαγωνιστικής ηλικίας .Όλοι οι μικροί αθλητές επιβραβεύτηκαν με μετάλλια συμμετοχής .

Αγώνας FIS Σκι Δρόμων Αντοχής/ Ladies/Child

Στη Βοσνία ταξίδεψαν οι αθλήτριες του ΕΟΣ Νάουσας στα πλαίσια της αγωνιστικής τους προσπάθειας για βελτίωση της βαθμολογίας τους στην διεθνή κατάταξη ενόψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Γωγώ Νιμπίτη τερμάτισε στην τέταρτη κ Πέμπτη θέση και τις δύο μέρες των αγώνων και η Στελλίνα Γιαννακοβίτη στην έκτη θέση αντίστοιχα . Οι αθλήτριες κατάφεραν και έκαναν ατομικά ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS

Εξαιρετική η εμφάνιση της Μάρας Τσιάρκα η οποία συμμετείχε στην κατηγορία των κοριτσιών ηλικίας 11 εώς 13 ετών κατακτώντας και τις δύο μέρες το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματα 1,5 και 3 χλμ αντίστοιχα.