Μετάλλια και εμπειρίες στις αποσκευές του ΑΟΡΓ Βέροιας από το Academic Winter Cup στην Σόφια

Στο διεθνές τουρνουά Academic Winter Cup που διοργανώθηκε στις 7-8-9 Δεκεμβρίου στην Σόφια της Βουλγαρίας με συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία, Σουηδία, Ιταλία, Ισπανία, Φινλανδία και Μεξικό έλαβε μέρος η αγωνιστική ομάδα του ΑΟΡΓ Βέροιας, με τις εξής αθλήτριες : Χωματά Ελισάβετ, Βέργου Σοφία, Παυλιδου Μαρία – Στυλιανή, Δουλκεριδου Ελένη, Καλοϊδου Κωνσταντίνα και Ιντου Αντωνία.

Μετάλλια από την πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία των Γυναικών Χωματά Ελισάβετ η οποία αφού ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας, που την οδήγησε σε λάθη στο πρώτο της πρόγραμμα με μπάλα και την 5η θέση, κατάφερε να επανακάμψει και να κατακτήσει την 2η θέση στις κορίνες και την 3η θέση στην κορδέλα, οδηγώντας την και στην 5η θέση στο σύνολο.

Μετάλλιο και στην κατηγορία των κορασίδων από την Καλοϊδου Κωνσταντίνα που κατέκτησε την 3η θέση στις κορίνες, ενώ και η ίδια δεν απέφυγε κάποια λαθάκια στο στεφάνι και στην μπάλα που την περιόρισαν σε δυο 6ες θέσεις.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίσθηκε και η Δουλκεριδου Ελένη κάνοντας το ντεμπούτο της για φέτος και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, με κάποια μικρά λαθάκια λόγω άγχους και κατέκτησε την 4η θέση στο σχοινί, την 5η θέση στο στεφάνι και την 7η θέση στην μπάλα.

Στην κατηγορία των νεανίδων αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά η Βέργου Σοφία και η Παυλιδου Μαρία. Νέες στην κατηγορία και με το άγχος της πρεμιέρας σε καινούρια προγράμματα πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις πολύ κοντά στα μετάλλια. Τα καλύτερα τους προγράμματα ήταν στην κορδέλα όπου η Παυλιδου κατετάγη 4η και η Βέργου 5η . Μια ανάσα από το μετάλλιο βρέθηκε η Παυλιδου και στις κορίνες όπου κατέλαβε την 4η θέση , ενώ στο ίδιο όργανο η Βέργου ήταν 6η . Μέσα στην οχτάδα και συγκεκριμένα στην 8η θέση η Βέργου στο σχοινί, ενώ η Παυλιδου σε μια εμφάνιση μακριά από τον συνηθισμένο καλό της εαυτό βρέθηκε στην 12η θέση στην μπάλα.

Αξιοσημείωτη εμφάνιση για την Ιντου Αντωνία (πρώτης χρονιάς κορασίδα) η οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας την 6η θέση στην μπάλα και την 8η στο στεφάνι.

Οι προπονήτριες του συλλόγου Σανσαριδου Μαρία, Χωματά Κυριακή και Δίντση Βασιλική, δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένες από τις εμφανίσεις των αθλητριών τους, σε ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου., δεδομένου ότι βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και αγωνιζόμενες ως επί το πλείστον σε νέες κατηγορίες, με καινούρια προγράμματα και συνυπολογίζοντας πάντα το άγχος της πρεμιέρας.