Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση μελών του "Εν Σώματι Υγιεί"

Πραγματοποίηθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του σωματεία "Εν Σώματι Υγιεί", στην οδό Ζαχ. Παπαντωνίου 30 στο Πανόραμα, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί", που φέτος εκτός απο Διοικητικό και Οικονμικό Απολογισμό είχε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2019-2021.

Η φετινή Γ.Σ. ήταν η 4η για το σωματείο, αλλά η πρώτη που έγινε στον δικό του χώρο! Η συμμετοχή στη Γ.Σ. και στις εκλογές ήταν παραπάνω από ικανοποιητική αφού κατάφεραν και ψήφισαν όλα τα μέλη!

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα και μετά τις τυπικές διαδικασίες και τις εκλογές, ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα ενόψει των Χριστουγέννων. Τα πλειοψηφίσαντα στις εκλογές μέλη, θα συνέλθουν σε συνεδρίαση μετά τις γιορτές ώστε να αποφασιστεί ο καταμερισμός των αξιωμάτων. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από το σωματείο..

*Κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια του 2019 με φωτογραφίες από τα 5 Αθλητικά Τμήματα του Σωματείου. Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί Ημερολόγια. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και παράλληλα να ενισχύσετε το σωματείο, στο τηλ. 6976591081 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπάρχει η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής)