Εκλογές στον σύλλογο "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας, να συμμετέχουν στην Ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στα γραφεία του Σωματείου, στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου 30 στο Πανόραμα Βέροιας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού, με τα εξής θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Διαχείρισης παρελθόντος έτους:

-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και
-Έγκριση Ισολογισμού 01/01/2018 – 31/12/2018
- Προϋπολογισμός 2019 και έγκριση από τη Γενική Συνέλευση.

2. Εγγραφές - Διαγραφές Μελών

3. Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αναπληρωματικών Μελών και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2019-2021.

4. Ανακοινώσεις – Προτάσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής και λόγου στη Γενική Συνέλευση καθώς και κατάθεσης υποψηφιότητας και συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν μόνο το Οικονομικώς Τακτοποιημένα Μέλη για το 2018 και των παρελθόντων ετών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 20:00 στο ίδιο μέρος ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Καλούνται όλα τα μέλη να δώσουν δυναμικό παρών, καθώς επίσης καλούνται να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στη συζήτηση και τα μη μέλη, φίλοι, υποστηρικτές και αθλητές του σωματείου, χωρίς ωστώσο δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.