Στην 8η θέση ο Κωνσταντίνος Πετράκης στο Snowboard Cross, στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Parasnowboard της Φινλανδίας

Με την είσοδο του στους προημιτελικούς ως παρακαταθήκη για το μέλλον, επιστρέφει αύριο στη Βέροια, ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Πετράκης Κωνσταντίνος, από την πόλη Pyha της Φινλανδίας, όπου το διήμερο 30/11 και 01/12 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος γύρος της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Parasnowboard 2019. Αυτή τη φορά οι αθλητές αγωνίστηκαν στο αγώνισμα του Snowboard Cross (αντιμέτωποι σε ζευγάρια).

Ο αθλητής μπου συνοδευόταν από τον προπονητή του Αλμπανίδη Κωνσταντίνο, την πρώτη μέρα των αγώνων κατετάγη 9ος και αγωνίστηκε σε αγώνα μπαράζ για την είσοδο στα προημτελικά με τον ιταλό Priolo Paolo, αλλά δεν κατέφερε να κερδίσει. Την επόμενη μέρα, σαφώς βελτιωμένος, κατετάγη 8ος στα προκριματικά, επικράτησε του Ιάπωνα Oiwane Masataka στον αγώνα μπαράζ για την είσοδο στα προημιτελικά, όπου αγωνίστηκε με τον Αυστραλό Patmore Simon, αθλητή που τελικά κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο.

Οι αγώνες αυτοί ήταν και οι τελευταίοι του Πετράκη για το ημερολογιακό έτος 2018. Με τους βαθμούς που συγκέντρωσε στους αγώνε σε Dubai, Landgraaf και Pyha, ανέβηκε κι άλλο στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος και λογικά θα βρίσκεται και για φέτος στον Εθνικό Σχεδιασμό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ
Με τον ερχομό του νέου έτους θα οριστικοποιηθούν και οι επόμενες συμμετοχές του Πετράκη για τη σειρά των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.