3η νικήτρια η Παυλίδου Θένια στα διπλά του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος tennis Ε1 στην Θεσσαλονίκη

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ, αγωνίσθηκε αυτήν την εβδομάδα 4-8 Μαΐου 2018 στην Θες/νίκη , στο πολύ δυνατό τουρνουά κατηγορίας Ε1 της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης, στα κορίτσια κάτω των 18 ετών.

Με συμπαίκτρια στα διπλά την Αγγελάκη Νικολέτα, από τον Ο.Α.Νίκαια Λάρισας και με σαρωτικές νίκες , έφθασαν στον ημιτελικό .

Με αντίπαλες τις Σταματογιαννοπούλου Β. (Ο.Α. Κερατσινίου ) και Γρίβα Β. ( Αίολος Ατ. Ίλιου) και αποτέλεσμα 46 36 , κατέκτησαν την 3η Θέση των διπλών του πρωταθλήματος.

Την ίδια εβδομάδα στο ίδιο πρωτάθλημα Ε1 , αγωνίσθηκε στα προκριματικά στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών η ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ .

tennis oav

Παράλληλα τις ίδιες ημερομηνίες στο Ε4 συμμετείχαν από τον Όμιλο : Στην κατηγορία ΑΚ 12 η ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ και ο ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

Στην κατηγορία Α14 ο ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ και ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

Την Κυριακή 6 Μαίου 2018 στο 2ο Ατομικό Προπαιδικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας στη Νάουσα, η ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΚΑΤΙΑ σάρωσε για μια ακόμη φορά και μη αφήνοντας περιθώρια στις αντιπάλους της, ανακηρύχθηκε 1η στα κορίτσια κάτω των 10 ετών.