Οι ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Το Σάββατο και Κυριακή 12-13 Μαρτίου, οι ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας ΟΕΑΒ και ΑΣΕΑΒ συμμετείχαν στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου με 12 αθλητές από όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα από τον ΑΣΕΑΒ συμμετείχαν

Κατηγορία έφηβοι
Κεχαγιάς Σίμων

Κατηγορία Παίδες
Σιδηρόπουλος Παναγιώτης
Ταραμονλής Σταύρος
Παντελίδης Ίκαρος

Κατηγορία Παμπαίδες
Καραμούτης Ανδρέας
Χατζηιωαννίδης Δανιήλ

ΟΕΑΒ

Κατηγορία Κορασίδες
Χατζηιωαννίδου Παρασκευή

Κατηγορία Μίνι παμπαίδες
Παπαχρύσανθου Χάρης
Τσιαμήτρος Σωτήρης

Κατηγορία Παίδες
Μωισιάδης Ευάγγελος

Κατηγορία Παμπαίδες
Γκούτρας Αθανάσιος
Νικόπουλος Νίκος

Τα παιδιά και των δυο συλλόγων κατάφεραν νίκες επί των αντιπάλων τους κάνοντας αξιόλογες εμφανίσεις αφήνοντας έτσι καλές εντυπώσεις για την ποιότητα των αθλητών της Βέροιας. Τις καλύτερες εμφανίσεις του τουρνουά είχαν αθλητές των συλλόγων μας, που παίζουν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Ο Λυκοστράτης Κωνσταντίνος που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ταύρου Αττικής και ο Τσιαλτζούδης Ευάγγελος που φέτος παίζει στη ΧΑΝΘ και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των νέων ανδρών.

Ο προπονητής Τσιαλτζούδης Γιώργος δηλώνει περήφανος για τις θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές του και δίνει νέο ραντεβού τον Μάιο στην Προκριματική Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων - Παγκορασίδων Ατομικών Αγωνισμάτων. Μέχρι τότε δηλώνει, οι προπονήσεις θα ενταθούν έτσι ώστε οι αθλητές να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση με στόχο την πρόκριση στην Τελική Φάση.