Riv3r Enduro Crossing στην Βέροια

Η αγάπη και η πολυετούς σχέση των ανθρώπων της Βέροιας, σε συνδυασμό με τα μοναδικά βουνά, δάση και ποτάμια της περιοχής έδωσαν το πράσινο φως για ένα ξεχωριστό και πολλά υποσχόμενο αγώνα για τους λάτρεις της off-road μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, καθώς το Riv3r επιστρέφει και για τους λάτρεις της ποδηλασίας και του ορεινού μαραθωνίου.

Με τη στήριξη από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας υπό την αιγίδα της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ στις 4-5 Ιουνίου στη Βέροια το Riv3r παίρνει σάρκα και οστά και θα ναι πλέον γεγονός.

Η εκκίνηση του αγώνα δε θα ναι πίσω από τη μονότονη σιδερένια μπάρα αλλά μέσα από μια πανέμορφη και ιστορική συνοικία της Βέροιας, την Μπαρμπούτα που διασχίζει ο ποταμός Τριπόταμος και που θεωρείται από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Από το σημείο της εκκίνησης οι αθλητές θα περάσουν συνολικά τρεις φορές συμπεριλαμβανομένου της εκκίνησης όπου και θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο. Τρεις γύροι λοιπόν, τρεις γύροι γεμάτοι περιπέτεια, γεμάτοι αδρεναλίνη και φυσικά γεμάτοι Riv3r!

Η διαδρομή είναι ενιαία κλειστού τύπου με κορδέλα στα περισσότερα σημεία. Θα υπάρχουν Σημεία Έλεγχου Χρόνου χωρίς κάποια Ειδική Διαδρομή ανάμεσα. Με ξύλινες ειδικά διαμορφωμένες γέφυρες θα ενωθούν τα απροσπέλαστα κομμάτια της διαδρομής εντός των ποταμών, θα υπάρχουν περάσματα μέσα από μονοπάτια και ρέματα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Τη χρονομέτρηση του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρία ΛΑΜΣ επίσημος χρονομέτρης της FIM.

Ο σχεδιασμός της διαδρομής επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε θέση αναπνοής από πολλά προσβάσιμα σημεία που υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία σε όσους θα επιλέξουν να βρίσκονται σε ένα από αυτά.

Θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια στο χώρο εκκίνησης με χάρτη και οδηγίες για την πιο εύκολη πρόσβαση στα σημεία αυτά ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς θεατές!