Διπλό μεταγραφικό χτύπημα της Βέροιας

Με δύο σημαντικές μεταγραφές ενισχύθηκε η ομάδα της Βέροιας την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ η αριστερόχειρας εξτρέμ Αθανασία Τσιτλακίδου και από την PRILEP Σκοπίων η περιφεριακή Meri Koneski.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκησης της Βέροιας αναφέρει: "Πρώτα απ'όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φιλικό σωματείο του ΠΑΟΚ για τη παραχώρηση της αθλήτριας Αθανασίας Τσιτλακίδου. Καλωσορίζουμε τις δύο νέες αθλήτριες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας και ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς".

Σε δήλωσή τους ο Κώστας Χαραλαμπίδης, προπονητής της Βέροιας, σημειώνει: "Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που είναι δίπλα μας σε όλα με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή και ήδη από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος το έχουμε καταφέρει.Παρά τα προβλήματα των τραυματισμών η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ανταποκρίθηκε σε όλες τις προκλήσεις.Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλες τις παίκτριες για την αγωνιστικότητα και τη συνοχή που έδειξαν στις άτυχες στιγμές.

Συνεχίζουμε με πολύ όρεξη προσπαθώντας να μάθουμε από τα λάθη μας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία".