Πρώτη συνάντηση του Γυναικείου του Φιλίππου

Την Παρασκευή 17/8 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ Διοικούσας Επιτροπής, προπονητικού team και αθλητριών μέσα σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα στον φιλόξενο και όμορφο χώρο του InΜotion Cafe , χορηγού του Γυναικείου τμήματος.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής καλωσόρισε τις παλιές άλλα και τις νέες αθλήτριες του τμήματος ο κ. Θεοδοσόπουλος με την ευχή για μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες και μακριά απο τραυματισμούς!

Στη συνέχεια ο προπονητής Γιώργος Τσικίνας καλωσόρισε με τη σειρά του τις αθλήτριες , ανέλυσε το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου , ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία και μακριά απο τραυματισμούς, τονίζοντας οτι κύριος στόχος είναι η ομάδα να διατηρήσει το ήδη υπάρχον υγείες κλίμα και σε συνδυασμό με τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά απο όλους να συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσία της στην Α1 Γυναικών.

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί της ομάδας οι οποίες θα είναι η Αθηνά Πιτούλια και η Χριστίνα Ανθίτση, δυο αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία που με την παρουσία τους όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Η πρώτη συνάντηση έκλεισε με ευχές μεταξύ των αθλητριών, των προπονητών και της Διοικούσας Επιτροπής και μια έκπληξη στη Μαρία Νάτσο η οποία έκλεισε τα 19 της χρόνια και έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της μαζί με όλη την οικογένεια της Γυναικείας ομάδας!

Πρώτη προπόνηση ορίστηκε για την Δευτέρα 20/8 στις 18:30 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.