Δεύτερη πανελλήνια θέση για τις νεανίδες του Φιλίππου

Handball

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Πρωτάθλημα Νεανίδων αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Ιωνίας. Τη 2η θέση κατέκτησε ο Φίλιππος Βέροιας, την 3η ο Π.Α.Ο.Κ. και την 4η η Ορμή Λουξ. Μετά τη λήξη των αγώνων έγιναν απονομές σε χορηγούς και ομάδες.

Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στη Βιομηχανία ΛΟΥΞ, την οποία παρέλαβε ο υπεύθυνος Marketing της εταιρείας και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος δήλωσε: «Το χάντμπολ είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που πρέπει να προσέξουμε. Εμείς στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του αθλήματος.

Ακολούθως, εκ μέρους της Ορμής Λουξ, ο τεχνικός σύμβουλος, Αλέκος Μεντζελόπουλος, απένειμε τη συλλεκτική τσάντα των αγώνων στον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, κ.Τάκη Πετρόπουλο. Ακολούθως έγιναν οι απονομές στις αθλήτριες και τις ομάδες.

Καλύτερη αμυντικός η Παύλου Εβελίνα της Ορμής Λουξ. Την απονομή έκανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γυναικών, κ.Βακάλης Σωκράτης.
Πολυτιμότερη αθλήτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Ζυγούρα Αγνή της Νέας Ιωνίας. Την απονομή έκανε ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, κ.Τάκης Πετρόπουλος.

Καλύτερη επτάδα
Τερματοφύλακας: Κεπεσίδου Μάγδα- Νέα Ιωνία
Δεξί εξτρέμ: Τσιτλακίδου Αθανασία- Π.Α.Ο.Κ.
Δεξί ίντερ: Σπυριδοπούλου Κυριακή- Φίλιππος Βέροιας
Πλέι Μέικερ: Ζυγούρα Αγνή- Νέα Ιωνία
Πίβοτ: Παύλου Μαρία- Π.Α.Ο.Κ.
Αριστερό ίντερ: Αργυροπούλου Παναγιώτα- Νέα Ιωνία
Αριστερό εξτρέμ: Στουγιαννίδου Χρήστα- Νέα Ιωνία

Τις απονομές έκαναν η ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε., κ. Μπακουλοπούλου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Ορμής Λουξ, κ. Κόγκας.

Την απονομή στην 4η ομάδα, Ορμή Λουξ, έκανε η χορηγός κ.Κιόση Γεωργία.

Την απονομή στην 3η ομάδα, Π.Α.Ο.Κ., έκανε ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Ορμής Λουξ, κ. Κόγκας και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γυναικών, κ. Βακάλης.

Την απονομή στη 2η ομάδα, Φίλιππος Βέροιας, έκαναν η ταμίας και πρόεδρος ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε., κ. Μπακουλοπούλου Κυριακή και ο Ομοσπονδιακός προπονητής νεανίδων κ. Δανήλος Μενέλαος.

Την απονομή στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Νέας Ιωνίας έκανε ο υπεύθυνος marketing της Βιομηχανίας ΛΟΥΞ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ.Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, κ.Τάκης Πετρόπουλος.