Με τρία νέα πρόσωπα ξεκινά την προετοιμασία ο Ζαφειράκης

Τη Δευτέρα 26/8 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας χαντμπολ του Ζαφειράκη. Στις 18.00μ.μ η ομάδα θα βρεθεί στο ΔΑΚ Νάουσας για μία πρώτη συνάντηση και αμέσως θα ξεκινήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έγινε προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και ο Ζαφειράκης απέκτησε τον 25χρονο Σέρβο Πέταρ Ατσίμοβιτς, τον Θάνο Χατζηαθανασίου και τον Μάρκο Οικονόμου, μεταγραφές οι οποίες θα ενισχύσουν πολύ την ομάδα έτσι ώστε και φέτος ο Ζαφειράκης να πρωταγωνιστεί και πάλι.

O Πέταρ Ατσίμοβιτς έχει ύψος 1.94m και αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα.Έχει αγωνιστεί ως διεθνής με την Εθνική Νέων της Σερβίας , σε προκριματική φάση και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2011 στην Αυστρία, από το 2010-2017 στα πρωταθλήματα Ισραήλ, Γερμανίας Σερβίας , Βουλγαρίας, Αυστρίας , Κροατίας και Σκοπίων ,στον Αρίωνα Πτολεμαίδας τη σεζόν 2017-2018 και στον Άρη Θες/νίκης τη σεζόν 2018-2019.

Ο Θάνος Χατζηαγαπίου είναι 30 ετών με ύψος 1.85m αγωνίζεται στη θέση πίβοτ Έχει αγωνιστεί σε Αρη, Κιλκίς , ΧΑΝΘ και Φοίβο Συκεών . Αθλητής με εξαιρετικά τεχνικά προσόντα αλλά και μεγάλη εμπειρία από την συμμετοχή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Μάρκος Οικονόμου είναι 29 ετών με ύψος 1,92m αγωνίζεται στη θέση πίβοτ. Ξεκίνησε από τον Άρη και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Διομήδη Άργους, ΧΑΝΘ, ΑΕΚ, Ποσειδώνα Λουτρακίου, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και Φαίακα Κέρκυρας. Αθλητής με επίσης μεγάλη εμπειρία αλλά και εξαιρετικά σωματικά και τεχνικά προσόντα .

Με τις προσθήκες αυτές αλλά και την αναδιοργάνωση του τεχνικού τιμ η οποία είναι σε εξέλιξη με την παρουσία και του Παπουτσή Φ, η ομάδα του Ζαφειράκη ευελπιστεί και φέτος σε μία καλή πορεία ,καταρχήν στην τετράδα των playoff και από εκεί και πέρα στην πρωτιά του ομίλου.