Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του Ζαφειράκη

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας. Προπονητές της ανδρικής ομάδας και κάποιων τμημάτων υποδομής θα είναι οι Πρωτογέρης Αναστάσιος – Γιούπης Γιώργος. Οι στόχοι της ομάδας είναι η είσοδος στην τετράδα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την άνοδο στην Handball Premier. Επίσης η ομάδα φέτος θα πάρει μέρος και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας , διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας και επιπλέον επέστρεψαν οι αθλητές από μεταγραφές και από τραυματισμούς.

Το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείται από τους :ΒΛΑΧΟΣ Δ, ΠΙΤΟΣ Π, ΠΕΤΡΙΔΗΣ Γ,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Π , ΡΟΤΖΙΟΣ Π, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ Κ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Ν , ΜΗΤΣΙΚΑΣ Π, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Α, ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ Ν ,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ν, ΚΟΡΩΝΑΣ Κ,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ , ΧΑΛΑΤΣΗΣ Γ, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΚΑΡΑΜΠΕΛΚΟΣ Α, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Χ , ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ . Τερματοφύλακες της ομάδας θα είναι οι ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΝΤΡΑΣ Θ, ΛΙΟΥΜΗΣ Σ και ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες προσθήκες αθλητών οι οποίοι θα αποδεσμευτούν αυτό το διάστημα. Επίσης και φέτος αρκετοί αθλητές από τα τμήματα υποδομής θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Στην ομάδα παραμένει ο ΜΑΥΡΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Σ στον οποίο στη συνάντηση που έγινε με τους προπονητές και τη διοίκηση του έγινε σαφές ότι είναι στα πλάνα της ομάδας αλλά πρέπει να αποφασίσει και ο ίδιος εάν θέλει να συνεχίσει.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιουλίου υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για αθλητές του συλλόγου. Για δύο από αυτούς ο οποίοι είναι βασικοί παίχτες ,η απάντηση της διοίκησης ήταν αρνητική μιας και οι στόχοι φέτος είναι υψηλοί ενώ για κάποιους άλλους μεταξύ αυτών και ο Μαυροδουλάκης Σ οι προτάσεις δεν ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις της ομάδας και μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν και πολύ αόριστες χωρίς να προσφέρουν τίποτα ως αντάλλαγμα για τις μεταγραφές των αθλητών. Από εκεί και πέρα οι ενδιαφερόμενοι δεν επανήλθαν με κάποια σαφή αντιπρόταση όχι μόνο οικονομική αλλά και από πλευράς ανταλλαγής. Τέλος πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η μεταγραφή η όχι ενός αθλητή αποφασίζετε με γνώμονα τον σχεδιασμό της ομάδας από τους προπονητές , το συμφέρον του συλλόγου , και τη διάθεση του αθλητή.

Από την ομάδα αποχώρησε ο ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ο οποίος επέστρεψε στον Π.Α.Ο.Κ και ο Κορωνάς Θ ο οποίος αποδεσμεύτηκε.

Ο αθλητής της ομάδας Τσάτσας Σοφοκλής παραχωρήθηκε με υποσχετική στο Διομήδη Άργους .Πρόκειται για έναν αθλητή από τα σπλάχνα της ομάδας που σε κάθε περίπτωση δείχνει την αγάπη του για την ομάδα και του ευχόμαστε και αυτή τη χρονιά υγεία και επιτυχίες.

Στα τμήματα υποδομών ο Παπουτσής Φώτης θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος κάποιων τμημάτων μετά την επιτυχημένη χρονιά και χάρις στο πολύ μεγάλο έργο που επιτελεί. Εδώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και η προσθήκη ενός ακόμη ατόμου προκειμένου να βοηθηθεί στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του.

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.