Έχασε στις Συκιές ο Φίλιππος - Παράπονα για την διαιτησία

filippos fivos dragolas

Την ήττα με 26-24 γνώρισε στις Συκιές από τον Φοίβο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Αγωνιστικά ο Φίλιππος δεν ήταν καλός ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησε να γυρίσει το ματς, κάτι όμως που δεν επιτεύχθηκε.

Στο πρώτο μέρος ο Φίλιππος ήταν νωθρός και ήταν πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος αιφνιδιάστηκε από την εχθρική διαιτησία (έφτασε να παίζει ακόμη και με τέσσερις δίλεπτες αποβολές - δυο παίκτες γηπέδου) και βρέθηκε ακόμη και με πέντε γκολ πίσω. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης προσπάθησε να γυρίσει το ματς, αλλά επιθετικά οι διαιτητές του πήραν πολλές φορές την μπάλα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. 

Να σημειώσουμε ότι ο Φίλιππος φέτος είχε ζητήσει την εξαίρεση των διαιτητών Κατσίκη, Μιχαηλίδη και με το προηγούμενο σχήμα της ΚΕΔ δεν ορίστηκαν σε ματς της Βεροιώτικης ομάδας. Τώρα όμως το σχήμα της ΚΕΔ άλλαξε και πριν ο Φίλιππος ζητήσει εκ νέου την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών τους βρήκε μπροστά του.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-2, 6-4, 7-7, 10-10, 13-11 (ημχ.), 16-13, 18-13, 20-16, 22-20, 24-21, 26-24

ΦΟΙΒΟΣ (Ευθύμης Πιπελίδης): Κότσιφας, Παπαγεωργίου, Σαουλίδης 1, Πίτσιος 1, Μέτσης 1, Βότσης 3, Μπαλαμός 4, Αποστολίδης 9, Ναουμίδης, Σεϊρεκίδης 2, Κοπαϊδης, Ντουλματζής, Χατζηβακαλέλης, Χατζηαγαπίου 4, Μισυρλής, Παρασκευαϊδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης 1, Ζλατάνος, Βραζάλιτσα 4, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Μπαντής 4, Μάντζος, Κορωνάς Κ., Σανίκης 4, Δραγκόλας 3, Ζευγαρόπουλος, Δεληγιάννης 2, Κορωνάς Θ., Παπαδόπουλος 6.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης,

Κόκκινη: 46:30 Χρήστος Τζουβάρας (σύμφωνα με αυτά που έγραψαν οι διαιτητές ενώ είχε δεχτεί δίλεπτη συνέχισε να διαμαρτύρεται λέγοντας «μετά από ένα χρόνο που ήρθατε πάλι τα ίδια κάνετε» και καθώς αποχωρούσε για την κερκίδα είπε: «είσαι κομπλεξικός και το δείχνεις»).

Δίλεπτα: 7-7, πέναλτι: 2/3-2/3