Φίλιππος: Η "τρύπια" άμυνα και τα εύκολα λάθη στο ματς με την ΑΕΚ (φωτορεπορτάζ)

filippos aek new

Την μεγάλη ευκαιρία να μπει "σφήνα" για την τρίτη θέση έχασε το Σάββατο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, δεν κατάφερε να φθάσει στη νίκη και να γίνει διεκδικητής της 3ης θέσης. Τα σημεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ματς ήταν τρία.

Το πρώτο αφορά την άμυνα της Βεροιώτικης ομάδας. Δεν ήταν όσο δυνατή χρειαζόταν (μόλις δυο δίλεπτες) και είχε πολλές τρύπες. Ο Τσαούσης έκανε πάρτι εκμεταλλευόμενος τις τρύπες στην "ερυθρόλευκη" άμυνα και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη.

Το δεύτερο αφορά τα "εύκολα" λάθη στην Βεροιώτικη επίθεση. Ο Φίλιππος το Σάββατο έκανε σε κρίσιμα σημεία του ματς λάθη που μπορούσαν να αποφευχθούν και δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του ματς στα χέρια. Ένα τέτοιο λάθος έγινε και στο φινάλε και η Βεροιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το τρίτο ήταν η ψυχή της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" έχοντας στο δεύτερο μέρος σημαντική βοήθεια από τους φίλους της, κατέθεσαν ψυχή όταν ο Φίλιππος γύρισε το ματς στο 55' και έφτασαν στη νίκη.