Το Σάββατο το μεσημέρι κόντρα στον Δούκα ο Φίλιππος

Έπειτα από ένα μήνα διακοπής, το πρωτάθλημα της Handball Premier συνεχίζεται το Σάββατο με τον Φίλιππο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Δούκα στη 1 το μεσημέρι, στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Οι Βεροιώτες, με τα γνωστά προβλήματα να τους ταλανίζουν (χωρίς κανονικό προπονητή, χωρίς στελέχωση στο τμήμα και με χαμηλών προσδοκιών έμψυχο υλικό) δεν έχουν να περιμένουν και πολλά από αυτή την αναμέτρηση.

Αντίθετα το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος παρουσιάζεται φέτος αποδεκατισμένος και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα επιβίωσης. 

Ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος επισήμανε στο e-handball.gr: “Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε τον Δούκα, μια καλοδουλεμένη ομάδα με καλή άμυνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως βέβαια κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μην επιβάλει ο Δούκας τον ρυθμό του παιχνιδιού αλλά και να φανούμε αποτελεσματικοί στις ειδικές καταστάσεις!”

Ο αρχηγός του ΑΣΕΔ, Γιώργος Τόμπρος, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με το συγκρότημα της Βέροιας όσο και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Ο α’ γύρος του πρωταθλήματος μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Όσο ικανοποιημένοι είμαστε από τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές ,άλλο τόσο είμαστε απογοητευμένοι από τις υπόλοιπες όπου αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Στόχος για τον δεύτερο γύρο είναι να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να κρατήσουμε το ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος. Η αρχή γίνεται το Σάββατο με αντίπαλο τον πολύπαθο φέτος Φίλιππο Βέροιας. Πρόκειται για τις ιστορικότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στο ελληνικό χάντμπολ και όλους μας θλίβει η κατάσταση που έχει περιέλθει, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που ακόμα παλεύουν».

Ο ΑΣΕΔ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ενισχύθηκε μετά τις «αναγκαστικές» αποχωρήσεις των Μπραουδάκη και Πολύδωρου, λόγω σπουδών. Στα «μπλε» λοιπόν ντύθηκαν οι Ηλίας Πάνου, Κώστας Τζανός, Αναστάσης Πανταζής, Δημήτρης Καραδήμας και Νικ Ζαρίκος με τον Γιώργο Τόμπρο να εξηγεί πόσο σημαντικές είναι για την ομάδα αυτές οι προσθήκες: «Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό μετά από ένα μήνα αποχής και να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα καινούρια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τα οποία θα μας βοηθήσουν πολύ ,ειδικά σε θέσεις που ήμασταν ελλιπείς. Το ρόστερ μας πλέον είναι πληρέστερο και αυτό μας κάνεις πιο αισιόδοξους για την συνέχεια. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά,με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2020

OAKA 13.00, Δούκας – Φίλιππος Βέροιας (Σκλαβενίτης-Βήτας, Αντωνόπουλος)

Νέα Κίος 17.00, Διομήδης Άργους – Πυλαία (Τζαφερόπουλος-Λινάρδος, Νικολίτσας)

ΟΑΚΑ 17.00, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Φωτακίδης-Τόλιος, Αντωνόπουλος)

ΔΑΚ Έδεσσας 18.00, Αερωπός ManDynamic – Δράμα (Πατιός-Νικαλαΐδης, Ζέρβας)

ΔΓ Νίκαιας 18.00, Άρης Νίκαιας – Φαίακας Κέρκυρας (Τσάκωνας-Φωκίτης, Μίγκας)

Ιωνικού 20.30, Ιωνικός Ν.Φιλαδέλφειας – Ολυμπιακός (Χαραλαμπίδης-Ζήσης, Ανταλής).