Χωρίς Σανίκη, Τσιλιμπάρη κόντρα στον Φίλιππο ο Ολυμπιακός

Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 6μμ, στο Μακροχώρι, ο Φίλιππος. Είναι το ματς που κλείνει την 4η αγωνιστική και γίνεται την Τετάρτη λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά, οι Μηλόπουλος, Καλιαρίδης εκτίουν την στρατιωτική τους θητεία και έτσι, ο πρώτος δεν θα είναι σίγουρα διαθέσιμος. Αντίθετα, ο δεύτερος ενδεχομένως να εξασφαλίσει άδεια. Επιπλέον, ο Πατραμάνης έχει τραυματιστεί στον ώμο και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι είναι μοιρασμένες, ενώ ο Δάσκαλος έχει υποχρεώσεις στο μεταπτυχιακό και επίσης θα απουσιάσει από τον αγώνα.

«Είναι, αναμφισβήτητα, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και βεβαίως έχουν διαφορετικούς στόχους. Δική μας επιδίωξη είναι να σωθούμε. Ο Φίλιππος είναι μεγάλη, ιστορική ομάδα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και πολλοί λένε ότι είμαστε φαβορί για τον υποβιβασμό, αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε 1-2 νίκες, για να μπούμε στα play out» δήλωσε ο αριστερός εξτρέμ του Φίλιππου Βέροιας, Νίκος Νικολαΐδης, στο greekhandball.com.

Από την άλλη πλευρά, ροτέισον επέλεξε να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας. Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από την πρόκριση επί της Τιμισοάρα και ο τεχνικός των Πειραιωτών θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αφού άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Έτσι εκτός έμειναν οι Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Κανδύλας, Τσίλης, Καραμπουρνιώτης.

Σε δήλωσή του ο Ματίγια Σπίκιτς, ανέφερε: «Προερχόμαστε από τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στη Τιμισοάρα, την οποία, ωστόσο, αφήνουμε πίσω μας αφού ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια. Ο βασικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα και η διατήρηση των εγχώριων τίτλων, επομένως οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο αυριανό (16/10) παιχνίδι».

Πηγή: http://www.greekhandball.com/