Επιστροφή στις νίκες ψάχνει με Αερωπό ο Φίλιππος

Τον Αερωπό θα φιλοξενήσει το Σάββατο, στις 6μμ, στο Φιλίππειο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες αφού ο αντίπαλος είναι στα μέτρα τους. 

Μιλώντας για το ματς, ο τεχψνικός του Φιλίππου Ευθύμης Πιπελίδης σχολίασε στο e-handball.gr: «Είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που παραλίγο να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ. Έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς από τον πλευρά μας θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Τσαμουρίδη και αν θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε πρέπει να έχουμε ισχυρό θέλω, πειθαρχία και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ατού του αντιπλαλου».

Στο στρατόπεδο του Αερωπού το κλίμα είναι ήρεμο μετά και τον αγώνα – θρίλερ με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον Στέλιο Δημάκη η ομάδα κατεβαίνει στη Βέροια έτοιμη και πλήρης. «Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη. Απομένουν πέντε παιχνίδια και πλέον κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε καλά, κατεβαίνουμε πλήρεις και το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο κακός μας εαυτός», δήλωσε ο περιφερειακός του Αερωπού Έδεσσας.