Με ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ο Φίλιππος

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο ο Φίλιππος. Θα αντιμετωπίσει στη Νεάπολη τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας.

Οι δύο ομάδες είχαν άνετες νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Οι στόχοι τους είναι σαφέστατα διαφορετικοί με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να συγκαταλέγεται στους διεκδικητές των τίτλων και τους Βεροιώτες να ψάχνουν αρχικά μία άνετη παραμονή και στην συνέχεια το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην 8αδα των πλέι οφ.

Για τον ΠΑΟΚ ντεμπούτο θα κάνει όπως όλα δείχνουν ο Νταβόρ Τάσκοβιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Κωστακίδης.

Το ματς θα αρχίσει στις 5μμ.

Μιλώντας για το ματς, ο πίβοτ Φιλίππου Τάσος Τσαμουρίδης σχολίασε: «Οι αγώνες με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση μα βοηθούν ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ζητούμενα στο συγκεκριμένο ματς, θέλουμε να μειώσουμε τα λάθη και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ό,τι προκύψει».

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Κοτανίδης, τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Μετά την καλή εμφάνιση επί του Διομήδη θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και να συνδυάσουμε τον αγώνα του Σαββάτου με νίκη έχοντας καλή απόδοση. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον Φίλιππο, πάντα οι ομάδες του είναι αξιόμαχες και ταλαντούχες. Για εμάς είναι θετικό ότι θα είμαστε πιο πλήρεις σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν έναν ωραίο αγώνα».

Το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη 17:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΣΕ Δούκα
(Τσάκωνας- Φωκίτης, Μπεμπέτσος)

Νεάπολης 17:00, ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- Φίλιππος Βέροιας
(Σαπανίδης- Ηλιάδης, Αγγελίδης)

ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- Άρης Νίκαιας
(Πατιός- Τσιάνας, Θεοδοσάκης)

Νέας Κίου 18:00, Διομήδης Άργους- Φοίβος Συκεών
(Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Νικολίτσας)

Δ. Κραχτίδης, 18:00, Bianco Monte Δράμα 1986- Αερωπός Έδεσσας
(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Χατζηγεωργίου)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Σκλαβενίτης- Τόλιος, Κυριακούλιας)