Χωρίς Ζιβούλοβιτς, Αποστολίδη στην Βέροια ο Δούκας

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Handball Premier μάχεται το Σάββατο (30/09, 18.00) ο Δούκας. Οι «μπλε» αντιμετωπίζουν τον Φίλιππο Βέροιας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν το εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Ο αρχηγός του Δούκα, Γιώργος Τόμπρος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του μέσα στη Βέροια ωστόσο ξεκαθάρισε ότι εαν η ομάδα του μπορέσει να παραμείνει συγκεντρωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα μπορέσει να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

“Το Σάββατο μας περιμένει άλλη μια δυσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Φίλιππο Βέροιας. Προκειται για μια νεανική ομάδα, που υπερκαλύπτει την απειρία της, με τον έντονο ενθουσιασμό που βγάζει στο γήπεδο. Οσον αφορά την ομάδα μας, μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και πλησιάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί ο προπονητής μας. Πιστευω πως αν είμαστε για 60 λεπτά συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας θα φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη”, τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα μας ώστε να βγάλουμε εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό και στην επίθεση να εχουμε υπομονή ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση για να σκοράρουμε”.

Οι “μπλε” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε οδικώς για τη Βέροια. Στη διάθεση του ο Κωστής Μπούνας έχει όλους τους παίκτες του εκτός από τους τραυματίες Ζιβούλοβιτς και Αποστολίδη.