Τον Δούκα θα υποδεχθεί το Σάββατο ο Φίλιππος

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες θα υποδεχθούν τον Δούκα, ένα αντίπαλο που πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό χάντμπολ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6μμ και θα το διευθύνουν οι Νάσκος- Χαρίτσος.

Αγωνιστικά, ο φετινός ανανεωμένος Φίλιππος του Τέο Παυλίδη δίνει το πρώτο του επίσημο δυνατό τεστ και ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το ματς θα έχει την ευκαιρία να δει τις δυνάμεις του νέου συνόλου απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο. Το πιο πιθανόν είναι ο προπονητής του Φιλίππου να έχει όλους τους παίκτες του. Λέμε το πιο πιθανόν επειδή το δελτίο του Γεωργιανού Αρσενασβίλι δεν είναι ακόμη έτοιμο αλλά η ενημέρωση που έχουμε από τον Βεροιώτικο σύλλογο είναι ότι έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες και το περιμένουν πριν από το ματς με τον Δούκα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης. 

Σε δήλωση του για το ματς του Σαββάτου στο Greek Handball ο προπονητής του Φίλιππου, Τεο Παυλίδης."Ελπίζω να γίνει ενα πολύ ωραίο παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων, που διαθέτουν νεανικά ροστερ, παίζουν γρήγορο χάντμπολ και προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και δεν έχουμε άγχος. Εξακολουθούμε να είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από το να παίξουμε όμορφο και σύγχρονο χάντμπολ, μέχρι το τέλος της χρονιάς κι εκεί θα δούμε τι καταφέραμε από βαθμολογική πλευρά. Καλώ τον κόσμο της Βέροιας να γεμίσει το Φιλίππειο και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον αποζημιώσουμε, με την προσπάθεια μας".

Σε ανακοίνωση του ο Φίλιππος κάνει κάλεσμα στον κόσμο:" Το Φιλίππειο πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο για να στηρίξουμε την ομάδα στον αγώνα με το Δούκα, αλλά και να δηλώσουμε όλοι παρόν στην προσπάθεια των Νέων και πολύ ταλαντούχων αθλητών της ομάδας μας.

Όλοι δίπλα στο Φίλιππο!!! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας!!!!".