Πήρε βαθμό στο Άργος ο Φίλιππος αλλά χάνει την τετράδα

Ισόπαλο 25-25 έληξε το ματς του Φιλίππου με τον Διομήδη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια με τον Φίλιππο να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα με 12-13. Μπορεί μια ισοπαλία στο Άργος να είναι ως αποτέλεσμα θετικό, βαθμολογικά όμως αφήνει εκτός τετράδας τον Φίλιππο. 

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 25-25 με τον Μπάμπη Δομπρή 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από φάουλ σε νεκρό χρόνο με τον Ιούλιο Αργυρού, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως αντικανονικό από τους διαιτητές.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις στον Β΄ γύρο και διατήρησαν το αήττητο σερί τους (5 νίκες- 4 ισοπαλίες), ωστόσο οι χαμένοι βαθμοί κυρίως στον Α΄ γύρο, του στερούν οριστικά πλέον την δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στην τετράδα των πλέι οφ.

Από την άλλη πλευρά ο Διομήδης έχασε την δυνατότητα να πάρει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκες κόντρα στις αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες ΑΕΣΧ Πυλαίας και Φοίβο Συκεών, θα παίξει στα πλέι οφ.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 12-13 (ημχ.) 16-15, 17-16, 19-19, 22-22, 23-23, 25-25

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης, Ταουσάνης 1, Γιόσμου 2, Κρεμαστιώτης 1, Αργυρού Χ., Αργυρού Ι. 9, Μισαηλίδης 3, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 5, Χατζηκωνσταντίνου 1, Δάσκαλος 3, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης, Παπαντωνόπουλος, Μπακατσέλος.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αποστολίδης 2, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης 1, Δομπρής 8, Δημοσθένους, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Κόντης 7, Τριανταφυλλίδης Τ. 1, Μπουκοβίνας, Βραζάλιτσα 2, Μπαλτατζής, Κίρτσιος, Παπαδόπουλος 4, Ζούλτιτς.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Τόλιος, Δίλεπτα: 1-5, Πέναλτι: 0/0-4/5

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν τα παρακάτω:

«Ο ΑΟ Διομήδης μέσω του συνοδού του κάνει ένσταση για την τελευταία ρίψη του παιχνιδιού, θεωρώντας ότι ο παίκτης εκτέλεσε σωστά την ρίψη και έγινε κακή εφαρμογή των κανονισμών».

Οι διαιτητές απάντησαν: «Μετά το σφύριγμα του διαιτητή γηπέδου για την τελευταία εκτέλεση ελεύθερης ρίψης σε νεκρό χρόνο, ο αθλητής του Διομήδη, Ιούλιος Αργυρού, έσυρε το σταθερό του πόδι (αριστερό) με αποτέλεσμα η ρίψη να έχει εκτελεστεί και το γκολ να είναι άκυρο σύμφωνα με τον κανονισμό της ΟΧΕ (άρθρο 15, παράγραφος 1). Επιπλέον μετά την λήξη του αγώνα, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του Διομήδη και παράγοντες του και συγκεκριμένα οι κ.κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, Κώστας Βλαχοσπύρος, Νίκος Βλαχοσπύρος και απευθυνόμενοι στους διαιτητές είπαν: ’’Κάνατε μαλ...ια, μας αδικήσατε’’.