Το τελευταίο του χαρτί για την τετράδα παίζει στο Άργος ο Φίλιππος

Το τελευταίο του χαρτί για την είσοδό του στην τετράδα θα παίξει στο Άργος ο Φίλιππος. Οι πιθανότητες μειώθηκαν μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αν ο Φίλιππος νικήσει, τότε θα πλησιάσει πάρα πολύ. Οι Βεροιώτες βρίσκονται σε φόρμα, κάτι που έδειξαν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον Β’ γύρο είναι αήττητοι (5 νίκες- 3 ισοπαλίες), έχοντας να χάσουν από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 (32-27 από ΙΕΚ ΞΥΝΗ)!

Από την άλλη ο Διομήδης Άργους με νίκη «κλειδώνει» την παρουσία του στα πλέι οφ και μάλιστα ως δεύτερος, έχοντας ΑΕΣΧ Πυλαία (εκτός) και Φοίβο Συκεών (εντός) τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Αντίθετα με ήττα μπαίνει σε περιπέτειες, αφού μπορεί να πέσει ακόμα και στην 5η θέση μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο. Το φανερώνουν τα αποτελέσματά του, αλλά και η απόδοσή του στο Final 4 του Κυπέλλου, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Εμείς έχουμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό. Είναι ο δικός μας τελικός, μετά από μια χρονιά με πολλές ανατροπές και δυσκολίες. Μελετάμε πολύ τον αντίπαλο και ετοιμαζόμαστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Ξέρουμε καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να μας βρει ψυχικά και σωματικά πανέτοιμους, αφού ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με εμφανώς βαθύτερο ρόστερ. Παίζουμε την επιβίωσή μας για τα Play Off και θα καταθέσουμε τις προσωπικότητές μας μέσα στο γήπεδο, μαζί με τις φιλοδοξίες μας και την ψυχή μας. Σύσσωμοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ιατρικό team και όλοι οι παράγοντες του Διομήδη μαζί με τους φιλάθλους μας θα γίνουμε μια γροθιά! Καλώ όλους όσοι έχουν αγαπήσει ή εκτιμήσει την προσπάθεια του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να είναι εκεί, στον μεγάλο αυτόν αγώνα».

Ο περιφερειακός του Φιλίππου Μπάμπης Δομπρής επεσήμανε: «Ξέρουμε ότι έχουμε λίγες ελπίδες για την τετράδα, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το φινάλε, αφού μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε κίνητρο να κρατήσουμε το αήττητο και την καλή μας εικόνα στον δεύτερο γύρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις του Διομήδη».