Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ - Κάλυψη από την ΕΡΤ 3

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε το πρόγραμμα του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, όπως αυτό οριστικοποιήθηκε μετά την συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη.

Κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
15:00 Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ (1ος ημιτελικός)
17:30 ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος (2ος ημιτελικός)

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
19:00 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 15ου Final Four (ΕΡΤ3)

Αναφορικά με τα εισιτήρια του 15ου Final Four η Ομοσπονδία θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο τον δυνατόν περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, αλλά και αναλογιζόμενη τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, αποφάσισε να ορίσει κοινό εισιτήριο και για τις δύο ημέρες (τρεις αγώνες) στην τιμή των 10 Ευρώ.

Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα εκδοθούν, θα οριστικοποιηθεί μετά την σύσκεψη ασφαλείας που θα γίνει με την Αστυνομία τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και των Σωματείων.

Κάλυψη από την ΕΡΤ 3

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε την συμφωνία της με την ΕΡΤ3 για την απευθείας μετάδοση του Τελικού του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αλλά και την πλήρη ειδησεογραφική κάλυψη της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017.

Το τρίτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης θα κάνει εκτενή αφιερώματα στην καθημερινή εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ», πριν την διεξαγωγή του 15ου Final Four, κατά την διάρκεια του από τα δελτία ειδήσεων, αλλά και την επόμενη ημέρα στον απολογισμό της διοργάνωσης.

Η ΟΧΕ έκανε προσπάθειες, ώστε να καλυφθούν ζωντανά τηλεοπτικά και οι δύο ημιτελικοί (Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος) το Σάββατο 25 Μαρτίου, αλλά δεν κατέστη δυνατό, αφού σύμφωνα με ενημέρωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα της, λόγω της Εθνικής επετείου.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Προϊστάμενο τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης, Τάσο Σταμπουλή και τον Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, Χρήστο Γιαννούλη για την διάθεση που επέδειξαν στο αίτημα της Ομοσπονδίας.