Γιώργος Μπαντής και Σάββας Κουρουμλίδης στον Αερωπό

Δυο πρώην παίκτες του Φιλίππου, μεγαλωμένοι στα "ερυθρόλευκα" τμήματα υποδομής, θα φορέσουν την φανέλα του Αερωπού τη νέα περίοδο. Πρόκειται για τον πίβοτ Γιώργο Μπαντή και τον ίντερ Σάββα Κουρουμλίδη. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα κύλησαν ομαλά και ανήκω πλέον στην ομάδα του Αερωπου, μία ομάδα με κίνητρα και στόχους που θέλει κάθε χρόνο να εξελίσσεται, και τυχερός γιατί θα είμαι συμπαίκτης με πολύ καλούς παίκτες, μερικοί εκ των οποίων τυγχάνει να είναι και προσωπικοί μου φίλοι. Ευελπιστώ να έχουμε μια καλή σεζόν και εύχομαι στους παίκτες και τους παράγοντες όλων των ομάδων υγεία και μακριά από τραυματισμούς" δήλωσε ο Μπαντής.

"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια ομάδα με τόσο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και νέο προπονητή. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο στοίχημα για το ελληνικό χάντμπολ αυτές οι ομάδες να φτάνουν ψηλά. Η επιστροφή μου στην Ελλάδα είναι 100% συνειδητή και είμαι πεπεισμένος ότι ο Αερωπός είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Με τους περισσότερους συναθλητές μου γνωρίζομαι ήδη και αυτό θα κάνει την προσαρμογή μου ευκολότερη" υπογράμμισε ο Κουρουμλίδης.