Παίρνει Τσιλιμπάρη, Κωστακίδη ο ΔΙΚΕΑΣ

Δυναμικά στο κομμάτι της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του έχει μπει ο ΔΙΚΕΑΣ. Εκτός από τον Πέρρο, η ομάδα των Αθηνών συμφώνησε με άλλους δυο Έλληνες παίκτες. Ο ΔΙΚΕΑΣ πήρε τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη (2 συν 1 χρόνια), που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Φίλιππο και βρίσκεται πολύ κοντά στον Βεροιώτη Παντελή Κωστακίδη ο οποίος την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

«Είναι μια καινούργια προσπάθεια. Ο Σύλλογος έχει δείξει διάθεση να πρωταγωνιστήσει. Αυτού του είδους οι προκλήσεις με ενδιαφέρουν. Η πρόταση ήταν πλήρης από όλες τις απόψεις. Η συνεργασία Ξυνή- Πουρνάρα είναι τεράστια υπόθεση για το άθλημα, ενώ χαίρομαι που θα δουλέψω φέτος με τον Παναγιώτη Ιατρούδη, έναν προπονητή που έχει πάθος για το άθλημα» δήλωσε στον Σπορ Fm ο Τσιλιμπάρης.

Επίσης, στο δυναμικό του για δύο χρόνια έβαλε τον 25χρονο περιφερειακό Πέτρο Κανδύλα, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Γερμανία, αρχικά στην Χέρενμπεργκ και στην συνέχεια στην Όπενβάιλερ και ανανέωσε την συνεργασία με τον έμπειρο περιφερειακό Γιώργο Παπακυπριανού.