Στο πλευρό του Φιλίππου ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης

Στο πλευρό του Φιλίππου βρέθηκε στον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος ο Γιώργος Ουρσουζίδης. Ντυμένος στα κόκκινα, παρακολούθησε το ματς μαζί με τους Βεροιώτες φιλάθλους, έζησε την ένταση του αγώνα και στο τέλος πανηγύρισε με παίκτες, φιλάθλους και παράγοντες τον Βεροιώτικο τίτλο.

 

Σε μήνυμά του μετά το ματς αναφέρει: "Θερμά συγχαρητήρια στο Φίλιππο Βέροιας για τη μεγάλη νίκη, θερμά συγχαρητήρια και στον Διομήδη του Άργους για το άψογο αθλητικό πνεύμα και τη φιλοξενία.

Αυτό που συνέβη σήμερα, πέρα από την ικανοποίηση της νίκης και της κατάκτησης του πολυπόθητου τίτλου, είναι αυτό που πρέπει να συμβαίνει σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους, ενθουσιασμός, χαρά και γιορτή, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα.

Η ικανοποίηση της νίκης δεν παρά μια στιγμή, αλλά το χειροκρότημα και η αναγνώριση από τον ηττημένο, είναι ένα απροσδόκητα δυνατό συναίσθημα, γεμάτο συγκίνηση και ανωτερότητα.

Το «ευ αγωνίζεσθαι» νίκησε, αυτό είναι το σημαντικό. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους, νικητές και ηττημένους!".