Φίλιππος: "Να γίνει ένας τελικός αντάξιος των δυο συλλόγων"

Από τον Φίλιππο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ιστορική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας πρωτοπόρος και ταυτισμένος με την ιστορία του χάντμπολ στην Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Αργός, τη μεγάλη ομάδα του Διομήδη, στον 3ο και καθοριστικό τελικό για το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, δίπλα στον Φίλιππο Βέροιας θα βρίσκονται Βουλευτές του Νομού Ημαθίας, ο Δήμαρχος της πόλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες.

Ο Φίλιππος Βέροιας εύχεται να γίνει ένας αγώνας αντάξιος της μεγάλης ιστορίας των δυο ομάδων σε μια ατμόσφαιρα που θα υπογραμμίζει το ξεχωριστό ήθος και το φίλαθλο πνεύμα των δυο Συλλόγων.

Ο Φίλιππος Βέροιας στην 40χρονη πορεία του υποδέχτηκε όλους τους αντιπάλους του, τόσο στις ελληνικές, όσο και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με υποδειγματική φιλοξενία και φίλαθλο ήθος.

Ανάλογη φιλοξενία έτυχε και ο Διομήδης Άργους, τόσο στην πρόσφατη κρίσιμη αναμέτρηση, όσο και στους προηγούμενους αγώνες που έδωσε στη Βέροια.

Ο Φίλιππος Βέροιας ελπίζει και εύχεται να τύχει αντίστοιχη φιλοξενία στο Άργος, από έναν πολύ μεγάλο σύλλογο που τίμησε το Ελληνικό χαντμπολ και στην Ευρώπη, κατακτώντας τον τίτλο του ευρωπαϊκού Τσάλεντζ Καπ 2012

Οι δυο σύλλογοι, με πρωτοπόρο τον Φίλιππο Βέροιας και άξιο συνοδοιπόρο τον Διομήδη Άργους, έχουν επιδείξει μια εξαιρετική δημιουργική ανάπτυξη σε βάθος, σε τμήματα υποδομής, όπου καλλιεργούν και αναδεικνύουν τα ιδανικά του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η αναμέτρηση στο αδελφοποιημένο με τη Βέροια, Άργος αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό και όχι μόνο γεγονός στο οποίο θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε σε έναν τελικό αντάξιο της μεγάλης ιστορίας των δυο Συλλόγων".