Καρυπίδης - Σεϊρεκίδης: «Για εμάς ο Φίλιππος είναι η μητρόπολη του χάντμπολ»

Ο Φίλιππος επέστρεψε και μετά από εννιά χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας στον τελικό με 21-19 τον Δούκα. Διαβάστε όσα είπαν στο Metropolis 95,5 ο MVP του τελικού, Σάββας Καρυπίδης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης.

«Δεν έχουμε συγγένεια με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Εγώ είμαι Κατερινιώτης. Έχουμε μια τέλεια σχέση όμως και αυτός συνέβαλε οικονομικά, ώστε να πάρω μεταγραφή στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε πολύ που βοηθάει την ομάδα και έτσι η ενίσχυσή του στο σύλλογο ήταν πολύ σημαντική. Το Κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένεια μου, σε όλη τη Βέροια που ζει και αναπνέει γι΄ αυτό το άθλημα, τους ανθρώπους που βρίσκονται μέρα νύχτα και πασχίζουν και αφήνουν τις οικογένειές τους για να είναι δίπλα μας συνεχώς και να μας στηρίζουν και οικονομικά. Είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση για όλους μας που καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος εδώ και πόσα χρόνια έχει ψηλά την ομάδα και πάντα γεμίζει το γήπεδο».

seireikidis fil

Από την πλευρά του ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Στέλιος Σειρεκίδης είπε: "Για εμάς ο Φίλιππος είναι η μητρόπολη του χάντμπολ. Μετά από μια ύφεση εννιά χρόνων και μεγάλη προσπάθεια όλων η ομάδα κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. Το κίνητρο και το όραμα δόθηκε. Οι άνθρωποι υπάρχουν, τα εχέγγυα υπάρχουν και νομίζω ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια του Φιλίππου η οποία είχε μείνει κάπως ανενεργή τα προηγούμενα χρόνια. Σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένας συνδυασμός. Ο Φίλιππος είχε κάποια προβλήματα με τα ηλικιακά του, όμως τώρα βελτιώθηκε και κατακτάει πρωταθλήματα. Αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά ενεργά ο Φύκατας που ήταν η κορωνίδα του συλλόγου. Το σημαντικό στην ομάδα είναι ότι έχει κοντά του ανθρώπους που τον αγαπάνε και δίνουν τα πάντα για το σύλλογο. Υπάρχει μια συστράτευση όλων και παραγόντων και αθλητών. Έχει αθλητές που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη με μεγάλη προσφορά, επέστρεψαν στον Φίλιππο και προσπαθούν και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά να δημιουργήσουν μια μεγάλη ομάδα και να δώσουν όραμα ξανά στην πόλη. Στον τελικό ήταν όλα μοιρασμένα. Είχαμε την ποιότητα και την συγκέντρωση γι΄ αυτό το ματς, το θέλαμε πολύ, φάνηκε και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Η αρχή της πόλης πρέπει να συμπορευτεί στην προσπάθεια αυτή, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά".