Παραλειπόμενα, φωτορεπορτάζ και highlights από το Φίλιππος - Δούκας

filippos doukas6

Χωρίς τον αρχηγό του Δημήτρη Μπαντή αγωνίστηκε κόντρα στον Δούκα ο Φίλιππος. Ο έμπειρος ίντερ εξέτισε την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από το ματς με την ΧΑΝΘ. Αρχηγός στο ματς του Σαββάτου ήταν ο Νίκος Αρβανιτίδης.

Πολλές φορές ακούστηκε από τα μεγάφωνα το μήνυμα για ενίσχυση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας. Ως γνωστόν η Δημόσια Βιβλιοθήκη τρέχει μια καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης με στόχο να συγκεντρώσει 100.000 ευρώ για να ολοκληρώσει τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Στους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψε και αγωνίστηκε στο Σαββατιάτικο ματς ο Γρηγόρης Χατσατουριάν. Ο Βετεράνος εξτρέμ του Δούκα έχει γράψει την δική του ιστορία στον σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων και ήταν παρών στην μεγάλες διακρίσεις του συλλόγου.

{globalflash.gallery 193}

Με αφορμή το ρεπό του μπασκετικού Φιλίππου, στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Ηλίας Λαζός.

Κόντρα στους πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε το Σάββατο ο Τάσος Τριανταφυλλίδης. Ο νεαρός περιφερειακός το καλοκαίρι λόγω σπουδών μετακινήθηκε στον Δούκα αλλά για τον ίδιο λόγο επέστρεψε τον χειμώνα στον Φίλιππο.

Ένα ρολόι Lacoste κλήρωσε στην λαχειοφόρο αγορά στο ημίχρονο ο Φίλιππος.