Δύσκολη αποστολή στο Λουτράκι για τον Φίλιππο

filippos poseidonas13

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει το Σάββατο στο Λουτράκι ο Φίλιππος. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ποσειδώνα με στόχο τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Κόντρα στο Ποσειδώνα, ο Φίλιππος συναντά δυσκολίες. Κέρδισε δυο φορές πέρσι στην κανονική περίοδο αλλά έχασε στα πλέι οφ ισάριθμες φορές και αποκλείστηκε πριν τα ημιτελικά. Δυσκολίες συνάντησαν οι Βεροιώτες και στο φετινό παιχνίδι της Βέροιας όπου επικράτησαν με 29-24.

Αγωνιστικά, ο Φίλιππος ταξίδεψε και αυτή την φορά χωρίς τους τραυματίες Μαστορογιάννη και Δραγκόλα.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής του Φιλίππου Κώστα Τούτσης δήλωσε: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια (Ποσειδώνας, ΔΙΚΕΑΣ, ΑΕΚ) για την ομάδα μας. Με βάση τις απουσίες που έχουμε, του Μαστορογιάννη και του Δραγκόλα, θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Προσπαθούμε να βρούμε έναν αγωνιστικό ρυθμό μετά την διακοπή, όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Για το ματς στο Λουτράκι, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα του Λουτρακίου αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Η αποστολή μας θα είναι αρκετά δύσκολη».

Το πρόγραμμα Handball Premier (15η αγωνιστική)
Βύρωνα 15:00 (ΕΡΤ2), ΑΕΚ- Φοίβος (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κυριακούλιας)
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- Αρχέλαος (Θεοδοσίου- Δελόγλου, Καζαντζίδης)
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Αερωπός Έδεσσας (Τσάκωνας- Κουτσός, Νικολίτσας)
Πανελληνίου 19:00 (websportstv.gr), Πανελλήνιος- Διομήδης Άργους (Τσάμος- Φωκίτης, Παπαματθαίου)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδών- Φίλιππος Βέροιας (Τόλιος- Ανταλής, Αντωνόπουλος)
Νέας Ιωνίας 19:15 (ΕΡΤ2), ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- ΧΑΝΘ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Τσάμος)