Δεληγιάννης: "Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε βάσεις στον Φίλιππο"

Delis

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, τον Φίλιππο Βέροιας, ο διεθνής αθλητής Κώστας Δεληγιάννης δήλωσε αρχικά :

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο Φίλιππο, ομάδα που με ανέδειξε ως άνθρωπο και ως παίκτη. Το μόνο που μπορώ να πω, εκφράζοντας θεωρώ και τους συμπαίκτες μου, είναι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να βάλουμε τις βάσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στον Φίλιππο να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον".

Ο έμπειρος παίκτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Διομήδη Άργους, ομάδα που τον αγκάλιασε για δύο χρόνια, κάτι που ο ίδιος φαίνεται πως το εκτιμάει και με το παραπάνω: Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Διομήδη Άργους. Όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον απλό κόσμο που αγκάλιασε όχι μόνο εμένα προσωπικά αλλά και όλη την ομάδα. Ήταν πραγματικά δύο αξέχαστα χρόνια και νοιώθω ευγνώμων που μπόρεσα και έζησα τόσο όμορφες στιγμές. Αυτό που μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια, είναι ότι αν δε με καλούσε πίσω ο Φίλιππος, που αποτελεί για εμένα το δεύτερο σπίτι μου, θα έμενα με όλη μου την καρδιά στον Διομήδη».