Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Μαστορογιάννης - Τι λέει για μεταγραφές και συνέχεια πρωταθλήματος

filippos aek mastoras

Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο περιφερειακός παίκτης του Φιλίππου και αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Μαστορογιάννης, μετά την επέμβαση στον μηνίσκο. Ο Μαστορογιάννης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με την Πολωνία κι εγχειρίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Αν και στο κρεβάτι, ο έμπειρος παίκτης μίλησε για τις μεταγραφές που έγιναν στον Γενάρη αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σχολιάζοντας τις δυο μεταγραφές που έκανε ο Φίλιππος (Τσιλιμπάρη, Βουτσά), σημείωσε: «Κάναμε δυο σημαντικές μεταγραφές. Θα μπούν και θα βοηθήσουν την ομάδα αμέσως, δεν χρειάζονται προσαρμογή. Είναι καλοί παίκτες θα μας βοηθήσουν σε θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση».

Για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, τόνισε: «Στον πρώτο γύρο αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τις ομάδες τετράδας. Τα άλλα ματς τα καθαρίσαμε πιο εύκολα. Στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να μάθουμε από τις ήττες του πρώτου γύρου και να είμαστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις με τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Ο Φίλιππος θα είναι στην τετράδα στο τέλος της κανονικής περιόδου και ο στόχος είναι να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται».