Τούτσης: "Έχουμε στόφα μεγάλης ομάδας" - Σανίκης: "Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό"

toutsis kostas

Στην ανατροπή που έκανε ο Φίλιππος και πήρε τον βαθμό στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης. Συγκεκριμένα είπε: «Καμιά φορά πρέπει να έρχονται και αυτά τα ματς για να δούμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις. Όπως φάνηκε έχουμε στόφα μεγάλης ομάδας να κάνουμε ανατροπές, όπως τη σημερινή. Χωρίς καλούς τερματοφύλακες, χωρίς καλή απόδοση, πήραμε έναν βαθμό και δείξαμε ότι θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Από την άλλη ο τεχνικός του ΔΙΚΕΑ Παναγιώτης Ιατρούδης επεσήμανε: «Πρέπει να δούμε την καλή πλευρά του αγώνα, ότι έχουμε μία ομάδα που ανανεώθηκε κατά τα 3/4 και με την εμφάνιση μας απέναντι στο ποιοτικότερο επιθετικά ρόστερ της κατηγορίας δείξαμε ότι συγκαταλεγόμαστε στις μεγάλες δυνάμεις της Handball Premier».

Από την πλευρά των παικτών του Φιλίππου, ο Γρηγόρης Σανίκης σημείωσε: «Ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ ήταν πολύ δυνατός, είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο ισορροπήσαμε και χωρίς να πιάσουμε υψηλή απόδοση, καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό βαθμό. Μέσα από τέτοια παιχνίδια σφυρηλατούνται οι μεγάλες ομάδες».