Ανανέωσε και ο Δημήτρης Μπαντής με τον Φίλιππο

filippos aek bantis

Ο επί χρόνια αρχηγός της ομάδας χάντμπολ, Δημήτρης Μπαντής, ανανέωσε και για την φετινή χρονιά στον Φίλιππο Βέροιας. Ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Τραπεζανλίδης έχει καθημερινά επαφές με αθλητές για ανανεώσεις, συμφωνίες και νέες μεταγραφές που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στα μεταγραφικά στέκια και από ότι αναμένεται το δυναμικό του Φιλίππου θα συμπληρωθεί με πολλά και αξιόλογα ονόματα από την τοπική αλλά και από την πανελλήνια αγορά.

Αξίζει να σημειώσουμε τις τελευταίες συμφωνίες της διοίκησης, η οποία με την παρότρυνση των προπονητών, θα εντάξει αρκετούς παίκτες του εφηβικού τμήματος στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου που θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα της Α1.

Μια ενέργεια που έρχεται να τονίσει το έργο των μικρότερων κατηγοριών και να αναδείξει την αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια όλων των προπονητών της ομάδας που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν από τα ηλικιακά τμήματα το άθλημα και αποφέρουν συνεχόμενες και σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας.