Μαστορογιάννης: "Ιδιαίτερο ματς με τον Αρχέλαο για μένα"

filippos hanth mastorogiannis

Με στόχο την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα θα υποδεχθεί ο Φίλιππος το Σάββατο (6μμ) τον Αρχέλαο. Οι παίκτες του Κώστα Τούτση θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να ικανοποιήσουν με το θέαμα που θα προσφέρουν τον κόσμο τους.

Το ματς με τον Αρχέλαο, για δυο παίκτες του Φιλίππου έχει ξεχωριστή σημασία. Οι Σάββας Καρυπίδης, Γιώργος Μαστορογιάννης ανδρώθηκαν χαντμπολικά στην ομάδα της Κατερίνης και κάθε ματς απέναντι στον Αρχέλαο είναι διαφορετικό γι αυτούς. Σε δήλωσή του για το ματς του Σαββάτου ο Γιώργος Μαστορογιάννης σημείωσε:

«Τα παιχνίδια με τον Αρχέλαο είναι ιδιαίτερα για μένα. Δεν αντιμετωπίζω αντιπάλους αλλά πρώην συμπαίκτες με τους οποίους ανδρώθηκα χαντμπολικά. Παρόλα αυτά θα γίνει ένα πολύ ωραίο ματς με μια νεοφώτιστη ομάδα. Εμείς στα πρώτα δυο παιχνίδια δείξαμε ότι κατά την διάρκεια του ματς βρίσκουμε καλό ρυθμό και καταφέρνουμε και καθαρίζουμε τα παιχνίδια νωρίς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Αρχέλαο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε στην αντεπίθεση ώστε να σημειώσουμε μια καθαρή νίκη».

Αγωνιστικά, ο Σάββας Καρυπίδης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.