Διομήδης Άργους: "Αντίο Μάστορα, σε ευχαριστούμε για όλα" (video)

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Γιώργο Μαστορογιάννη για την τριετή προσφορά του, εξέδωσε ο Διομήδης. Στην ιστοσελίδα της η ομάδα του Άργους αναφέρει: 

"Χωρίζουν οι δρόμοι του Διομήδη και του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας Γιώργου Μαστορογιάννη. Μετά από τρία υπέροχα χρόνια και δυνατές συγκινήσεις, ο Μάστορας έκρινε πως ο κύκλος του έκλεισε και έπρεπε να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις μοναδικές στιγμές που μας πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στη καριέρα αλλά όσο και στη ζωή του, στην οποία επίσης άνοιξε νέα σελίδα πρόσφατα. Γιώργο, είσαι από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Διομήδη, ήταν τιμή για εμάς η παρουσία σου στο Άργος.

Καλή τύχη και να θυμάσαι: Μια φορά Λύκος, για πάντα Λύκος…

Υ.Γ.: Γιώργο & Νάνσυ, να ζήσετε!!!

Ο Γιώργος Μαστορογιάννης μέσω μιας συγκινητικής επιστολής ευχαρίστησε τον Διομήδη για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητοί λύκοι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα τρία χρόνια που πέρασα στην πόλη σας κάνοντάς με να αισθανθώ ένας από εσάς. Προσωπικοί λόγοι με έκαναν να πάρω με ιδιαίτερη δυσκολία την απόφαση να φύγω από τον Διομήδη. Ήταν μεγάλη μου τιμή που ο Διομήδης με εμπιστεύτηκε να φορέσω την φανέλα του, την οποία κοσμούν δυο πρωταθλήματα και ένας ευρωπαϊκός τίτλος. Ακόμη μεγαλύτερη τιμή ήταν το ότι αυτή η μεγάλη ομάδα με επέλεξε για αρχηγό.

Είναι μεγάλη αυτή η ομάδα λόγω των προσώπων που την απαρτίζουν. Επί τρία χρόνια ο Διομήδης με έκανε να νιώσω σαν μέλος μιας οικογένειας, μιας «αγέλης». Μέσα σε αυτήν ενδεχομένως να βίωσα και δύσκολες καταστάσεις, που όμως προήλθαν από το γεγονός ότι όλοι είχαμε κοινούς υψηλούς στόχους.

Ήρθε η ώρα να φύγω και να γυρίσω σελίδα στο βιβλίο της ζωής μου, στο οποίο ο Διομήδης είναι και θα είναι ένα μεγάλο σπουδαίο κεφάλαιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και ιδιαίτερα στον Κώστα Βλαχοσπύρο, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας ανθρώπων που παλεύουν καθημερινά να κρατούν τον Διομήδη σε υψηλό επίπεδο, όπως θα συνεχίσουν να κάνουν και φέτος».

Ο Πρόεδρος του Διομήδη Κώστας Βλαχοσπύρος δήλωσε για τον Γιώργο Μαστορογιάννη:

"Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Γιώργο για όσα πρόσφερε στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια που ήταν κοντά μας. Αναμφίβολα ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία που συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Κατανοώ απόλυτα τους λόγους που τον υποχρεώνουν να βρεθεί μακριά από την ομάδα, αλλά θα μου είναι αρκετά δύσκολο να το συνηθίσω.

Είμαι ευτυχής γιατί πέρα από έναν πολύ μεγάλο αθλητή γνώρισα ένα σπουδαίο άνθρωπο. Θα ήθελα να του ευχηθώ τα καλύτερα τόσο στην προσωπική του ζωή, που πρόσφατα άνοιξε μια όμορφη σελίδα, όσο και στην καριέρα του, μιας και ακόμα έχει να προσφέρει πολλά στο άθλημα.

Μάστορα εις το επανιδείν…. Πάντα θα υπάρχει στο Άργος ένα μπουκάλι Fleva, που θα σε περιμένει να το πιούμε μαζί !!!"