Επιστροφή Φύκατα στην διοίκηση του Φιλίππου - Σχήμα με ηχηρά ονόματα - Ενωτική παρέμβαση Ουσουλτζόγλου

filippos logo

Νέα διοίκηση, χωρίς να επέλθει διάσπαση του συλλόγου, απέκτησε ο Φίλιππος στις σημερινές εκλογές. Στο σχήμα που ανέδειξαν οι εκλογές, συμπεριλαμβάνονται ηχηρά ονόματα που υπόσχονται καλύτερες ημέρες στον σύλλογο. Ας δούμε όμως τα πράγματα ένα ένα:

 Οι εκλογές ανέδειξαν νέο σχήμα. Σε αυτό ξεχωρίζει η επιστροφή του πρώην προέδρου Γιώργου Φύκατα, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να μείνει όρθιος ο σύλλογος και μάλλον θα ηγηθεί της προσπάθειας αλλά και ηχηρών ονομάτων. Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελούν οι:Φύκατα Γιώργος, Αλεξιάδης Φώτης, Σουβατζόγλου Πρόδρομος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Γεωργιάδης Γρηγόρης, Κορωνάς Αντώνης, Παπανώτας Νίκος, Γκατζίδης Θεόδωρος, Σκουρτόπουλος Σωτήρης, Σαράφης Παναγιώτης, Κεχαγιόγλου Γιάννης, Μουρτζίλας Νίκος, Ψωμιάδου Κατερίνα, Καψάλης Χρήστος, Τσίλης Γρηγόρης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μεταξάς Γιώργος, Φάκας Δημήτρης, Δελαντώνης Σωκράτης, Τάκης Γιώργος, Αποστολίδης Γρηγόρης, Χατζόγλου Γιώργος, Μπαλτατζής Νίκος, Λευκόπουλος Λολος.

Η ανεξαρτητοποίηση του τμήματος μπάσκετ δεν έγινε με παράμβαση του πρώην πρόεδρου Νίκου Ουσουλτζόγλου. Ο κ. Ουσουλτζόγλου βρέθηκε στην γενική συνέλευση και με την παρέμβασή του τόνισε ότι όλα τα τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα κάτω από την ίδια στέγη με δικές τους επιτροπές. Ενωτικός εμφανίστηκε και ο Γιώργος Φύκατας ο οποίος είπε ότι ήρθε να ενώσει κι όχι να χωρίσει. Μάλιστα ζήτησε από τον Ηλία Λαζό να μείνει στο διοικητικό σχήμα δίπλα του. Αναφορικά με τα μέλη του τμήματος μπάσκετ, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με στόχο να μπουν κάποιοι στην διοίκηση και ίσως έχουμε αλλαγές στο 15μελες σχήμα.

Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης δεσμεύτηκε ότι αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που αφορούν την περίοδο της προεδρίας του και απέσπασε το "εύγε" του συγκινημένου Νίκου Ουσουλτζόγλου.