Απόλυτη ισορροπία στα ματς Βέροια - Ολυμπιακός στην Ημαθία

osfp veria amarantidis

Παράδοση απόλυτα ισορροπημένη επικρατεί ανάμεσα σε Βέροια και Ολυμπιακό όποτε οι δυό τους συναντώνται στην Ημαθία (19:30, Novasports 1).

Σε 15 παιχνίδια στο γήπεδο της «βασίλισσας» του Βορρά, τα αποτελέσματα είναι απολύτως μοιρασμένα, τουτέστιν 5 νίκες για τη Βέροια, 5 για τον Ολυμπιακό και 5 ισοπαλίες!

Η καλή χρονιά της Βέροιας συνεχίζεται και έτσι η ομάδα του Γκρανέρο μετρά 30 βαθμούς και είναι μέσα στο παιχνίδι της πεντάδας. Οι Ημαθιώτες προέρχονται ωστόσο από «βαριά» ήττα στην Κέρκυρα (4-0) και θέλουν κόντρα στον Ολυμπιακό να βγάλουν αντίδραση. Το δημοτικό στάδιο Βέροιας, έχει εξελιχθεί φέτος σε άντρο της «βασίλισσας» αφού σε δέκα παιχνίδια μετρά 7-2-1.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό που με 48 βαθμούς θέλει να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ρεκόρ των ερυθρολεύκων έχει φτάσει τις 7 συνεχόμενες νίκες και κανείς στον Πειραιά δεν θέλει να σκέφτεται κάτι διαφορετικό από το τρίποντο στη Βέροια. Μάλιστα, η ομάδα του Περέιρα, έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εκτός έδρας μέχρι τώρα, αφού σε 10 ματς μακριά από το Φάληρο, μετρά 7-2-1.