Ημαθιώτης έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο για να μη συλληφθεί!

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνουν στη δημοσιότητα οι Ισπανοί σχετικά με το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο που έστηνε παιχνίδια στην Ισπανία και τον Έλληνα φίλο του που έφυγε τρέχοντας για να μη συλληφθεί!

ύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial»,ο παλαίμαχος Ισπανός αμυντικός προσπαθούσε την ύστατη στιγμή, ακόμα και την ώρα που στο σπίτι του είχαν μπει οι αστυνομικοί της «Επιχείρησης Οίκος», να καταστρέψει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν σχετικά με την οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην πατρίδα του. 

Ο Ραούλ Μπράβο συνελήφθη στις 09:30 της 28ης Μαΐου και σύμφωνα με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας τα γεγονότα συνέβησαν ως εξής: 

Οι αστυνομικοί ήταν στην είσοδο του κτιρίου της Μαδρίτης όπου διέμενε ο πρώην ποδοσφαιριστής, όταν είδαν τον 19χρονο γιο του να βγαίνει. Τον σταμάτησαν και τον ρώτησαν για ποιο λόγο αποχωρούσε. Ο νεαρός απάντησε ότι οι γονείς του δεν ήταν στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ και η μητέρα του είχε τηλεφωνήσει λίγο νωρίτερα και του είχε πει να φύγει γρήγορα. 

Στη συνέχεια ακολούθησε το «ντου» στο διαμέρισμα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ερευνών και ενώ ο Ραούλ Μπράβο ήταν μέσα, οι αστυνομικοί είδαν έναν άντρα να φεύγει τρέχοντας από το κτίριο. Όπως αναφέρει η «El Confidencial», επικαλούμενη τα στοιχεία της αστυνομίας, επρόκειτο για έναν 30χρονο, με κοντά, σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. 

Οι αστυνομικοί δεν τον κυνήγησαν καθώς δεν θεώρησαν εκείνη τη στιγμή ότι μπορούσε να σχετίζεται με την υπόθεση. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του Μπράβο βρέθηκε μια άδεια οδήγησης που ανήκε στον «ύποπτο», ο οποίος είχε διαφύγει. 

Στις 14:10 ολοκληρώθηκε η έρευνα στην οικία και οι αστυνομικές αρχές αναζήτησαν στοιχεία για τον Έλληνα, ο οποίος έφυγε τρέχοντας. 

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος είχε φτάσει στη Μαδρίτη 24 ώρες μωρίτερα και είχε εισιτήριο για να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα την ίδια ημέρα. Είχε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του Μπράβο και εκεί τον εντόπισαν τελικά οι Ισπανοί αστυνομικοί. 

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου ελέγχθηκε και βρέθηκαν 54.400 ευρώ σε μετρητά. Μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι είναι φίλος του Μπράβο και είχε ταξιδέχει στην Ισπανία για αν τον δει. Όσο για τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, είπε ότι του τα έδωσε σε μια τσάντα ο Μπράβο, λίγο πριν μπουν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί, και χωρίς ο ίδιος να ξέρει τι περιείχε. 

Ο Έλληνας δήλωσε, επίσης, άγνοια για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «El Confidencial», οι αστυνομικοί έχουν διαφορετική άποψη καθώς θεωρούν ότι ο Έλληνας ήταν ένας από τους συνδέσμους του κυκλώματος των Μπράβο και Κάρλος Αράντα. 

Σημειώνεται, εξάλλου, στο ίδιο δημοσίευμα ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας έμαθε τα... μυστικά του στησίματος αγώνων την περίοδο που βρισκόταν στην Ελλάδα. Τονίζεται, μάλιστα, ότι ο Έλληνας φίλος του εμφανίζεται να είναι κάτοικος Βέροιας. 

Πηγή: https://www.sdna.gr