Τερζής: "Μας αδικεί το σκορ και το αποτέλεσμα" - Κωστένογλου: "Δίκαιη η επικράτησή μας"

Κάτι παραπάνω δικαιούνταν η Βέροια στο ματς με την Δόξα Δράμας σύμφωνα με τον προπονητή της "Βασίλισσας" Απόστολο Τερζή. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Μας αδικεί και το σκορ και το αποτέλεσμα. Δεν κινδυνεύσαμε άμεσα, ούτε σε οργανωμένη επίθεση. Δεχθήκαμε ένα γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Ανοιχτήκαμε, ανεβάσαμε δεύτερο φορ και αν κάποιος δικαιούνταν να σκοράρει είναι η Βέροια. Είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούνεϊ και αν γινόταν το 1-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μετά από αυτό, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Προσπάθησαν τα παιδιά αλλά δεν έφτανε αυτό".

Σε ερώτηση αν υπήρξε εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό, απάντησε: "Δεν έχει εμφανιστεί κανένας ακόμη. Μας έχουν πει για την Δευτέρα. Δεν έχουμε κάτι άλλο".

Kostenoglou315

Ο προπονητής της Δόξας Νίκος Κωστένογλου σημείωσε: "Ήταν μια σημαντική νίκη, από βαθμολογική και ψυχολογική πλευρά. Η επικράτησή μας ήταν δίκαιη, δεν κινδυνεύσαμε. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά αισιοδοξώ ότι στο μέλλον θα παίζουμε ποιοτικότερο ποδόσφαιρο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, με σεμνότητα και ταπεινότητα συνεχίζουμε".

Ο αμυντικός της Δόξας Μπράνκο Όστοϊτς δήλωσε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ψυχολογία μας. Ήταν μια νέα αρχή για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα παιδιά της Βέροιας κάνουν μεγάλη προσπάθεια".