Χώρισαν οι δρόμοι Βέροιας - Χαραλαμπίδη

Χώρισαν οι δρόμοι του Απόστολου Χαραλαμπίδη και της Βέροιας. Ο Καστοριανός τεχνικός, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (30/01) στην προπόνηση της ομάδας και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του.

Τα τελευταία 24ωρα ο Χαραλαμπίδης περίμενε κάποια κίνηση από την διοίκηση της ομάδας σχετικά με τις δεσμεύσεις που είχε πάρει προ ημερών, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασής του, ο 48χρονος τεχνικός μίλησε στο FL News, κάνοντας λόγο για έναν... αγώνα στον οποίο ήταν μόνος του:

«Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα από το ξεκίνημα της σεζόν. Δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα με νεαρούςποδοσφαιριστές. Ωστόσο μας... έπνιξαν τα προβλήματα. Ήμουν μόνος μου με το τους συνεργάτες μου και τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο. Την αγάπησα την Βέροια και εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγυρίσω κάτω από καλύτερες συνθήκες».

Ο 49χρονος τεχνικός καθοδήγησε τη «Βασίλισσα του Βορρά» σε 11 ματς πρωταθλήματος (3-2- 6) και σε 2 Κυπέλλου (1-0-1). Η φετινή ήταν η δεύτερη θητεία του στους «κυανέρυθρους» έπειτα από τη διετία 2009-11.

Όσον αφορά το αυριανό (31/1) παιχνίδι με τον Άρη, την ομάδα θα καθοδηγήσει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Τόλης Τερζής.