Πήρε βαθμό στο Αιγίνιο η Βέροια

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε στο Αιγίνιο η Βέροια. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του β΄μέρους, έφτασε στην ισοφάριση με τον Ρούνεϊ και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά. Δεν είχε φάσεις στις δυο περιοχές και το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η Βέροια ήταν αυτή που είχε την μόνο αξιόλογη φάση. Στο 36’ ο Κοζάνης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά ο Τόλιος απόκρουσε.

Ο Αιγινιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Στο 51’ ο Τσολακίδης με σουτ μέσα από την περιοχή της Βέροιας έγραψε το 1-0.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο καλές φάσεις. Στο 59’ ο Γιαγκιόζης έδιωξε δύσκολα απευθείας κτύπημα κόρνερ του Γκατσολάρι ενώ στο 62’ σουτ του Δωματά πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Βέροιας.

Με τον χρόνο να κυλά, η Βέροια βγήκε και αναζήτησε την ισοφάριση. Στο 67’ ο Ρούνεϊ μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75’ ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσολακίδη και στο 76’ η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση με τον Ρούνεϊ. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Ρούνεϊ πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Προς το τέλος του ματς ο Αιγινιακός απείλησε ξανά την Βέροια. Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε με σουτ του να νικήσει τον Γιαγκιόζη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Καρμίρης, Νταβέλας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (78' Παπαδόπουλος), Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (46’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Δόρης (60’ Γιαμόα), Μπλέτσας, Λίταινας (89' Τσιούχας), Ρούνεϊ.

Τα αποτελέσματα

Αιγινιακός – Βέροια 1-1
Παναιγιάλειος – Άρης 0-0
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-2
Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή 5μμ
Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Την Πέμπτη θα παίξουν

15:00 ΑΟΧ/Κισσαμικός - Πανσερραϊκός
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Σπάρτη
17:00 Καλλιθέα - Α.Ε. Καραϊσκάκης

Τετάρτη (17/1)

17:00 ΟΦΗ - Δόξα Δράμας