Διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό η Βέροια

Την συντριβή γνώρισε στο Καραϊσκάκη η Βέροια. Παρουσιάζοντας ένα πολύ άσχημο πρόσωπο, έχασε με 6-1 από τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια δεν μπήκε καθόλου στο ματς. Είχε πολλά προβλήματα και εγκλωβίστηκε από τους γηπεδούχους που βρήκαν εύκολα την Αχίλλειο Πτέρνα της Βέροιας στο αριστερό άκρο της άμυνάς της κι έκαναν «πάρτι» με αντίπαλο τον Χαροντάκη. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και αύξησαν το σκορ στο 5-0. Η Βέροια μείωσε προς στιγμήν αλλά οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ματς με γκολ.

Στο ξεκίνημα του ματς ο Ολυμπιακός πίεσε, έκλεισε την Βέροια στο μισό γήπεδο και στο πρώτο ημίωρο σημείωσε δυο γκολ και είχε ένα δοκάρι.

Η πρώτη απειλή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 10'. O Iντέγε βγήκε απέναντι από τον Λόπεζ μετά από λάθος του Παπαδόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 25’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε την σέντρα, ο Ιντέγε προσπάθησε με κεφαλιά από κοντά αλλά απόκρουσε ο Λόπεζ, όμως ο Μάριν στην επαναφορά είδε πολύ ωραία τον ξεμαρκάριστο Ιντέγε που από κοντά δεν δυσκολεύεται να γράψει το 1-0.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0. Μάριν και Ελιουνούσι συνεργάστηκαν όμορφα, ο Γερμανός σέντραρε από δεξιά για τη δεύτερη ασίστ του και ο Σεμπά με το κεφάλι διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Στο 29’ και πάλι ο Μάριν, έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ελιουνούσι προσπάθησε με "ψαράκι" να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά αυτή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Μετά το 2-0 ο ρυθμός έπεσε, όμως η Βέροια συνέχισε την τραγική της εμφάνιση (μηδέν τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος), διατήρησε τα προβλήματα στην άμυνα και δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Στο 41’ ο Μιλιβόγεβιτς πέρασε ψηλοκρεμαστά την μπάλα στον Ιντέγε, αυτός με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Ελιουνούσι που σημείωσε από κοντά το 3-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος και στο δεύτερο μέρος. Στο 48' πολύ δυνατό σουτ του Μιλιβόγεβιτς, έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεζ. Στο 49’ όμως ο Μιλιβόγεβιτς βρήκε τον τρόπο και σκοραρε. Συγκεκριμένα βρήκε χώρο από το ύψος της περιοχής και με νέο δυνατό σουτ σημείωσε 4-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 61’ ο Ολυμπιακός σημείωσε και 5ο γκολ. Ο Ιντέγε από κοντά μετά τη σέντρα του Ντε Λα Μπέγια, έγραψε το 5-0.

Στο 67' είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία από τον Ολυμπιακό. Ο Λόπεζ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Σεμπά.

Στο 69΄ήρθε η πρώτη τελική για την Βέροια, με σουτ του Μαλόν έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε πολλά μέτρα μακριά από την εστία του Καπίνο.

Στο 74’ η Βέροια μείωσε. Ο Ναβαλόφσκι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καπετάνος έκανε πολύ ωραία προσποίηση στον Ρέτσο και από κοντά σημείωσε το 5-1.

Στο 89’ ο Ολυμπιακός έγραψε το 6-1. Ο Φιγκέιρας έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ιντέγε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (59’ Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Μαρίν (70’ Καρντόζο), Σεμπά, Ελιουνούσι (65’ Πάρντο), Ιντέγε.

Βέροια: Λόπεθ, Μελίσσης, Μαραγκός, Κάλβο, Καπετάνος, Σισίνιο (84’ Βίτι), Σαρπόνγκ (46’ Άρτσε), Μαλόν, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Χαροντάκης (46’ Νοβαλόφσκι).