Παίρνει Σίσι η Βέροια

Είναι το τελευταίο κομμάτι που θέλει να βάλει η Βέροια στο μεταγραφικό παζλ. Ήταν φυσικά ένας αγώνας δρόμου, που… βοηθήθηκε είναι αλήθεια από την αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει και παραπάνω χρόνο να «δέσει» τους υπάρχοντες αλλά και για να υποδεχθεί και έναν ακόμη τουλάχιστον παίκτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, παίκτης της Βέροιας, θα είναι πιθανότατα ο Σισίνιο Γκονζάλες Μαρτίνες, γνωστός στο κοινό ως Σίσι, ο οποίος αφίχθη χθες στην πόλη της Ημαθίας για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την «βασίλισσα του Βορρά», αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Πρόκειται για 30χρονο Ισπανό επιθετικό, που αγωνίζεται πάντως κατά κύριο λόγο στα πλάγια. Είναι κοντόσωμος (ύψους 1.68) ενώ την τελευταία διετία μάλλον… ταλαιπωρήθηκε στην Κορέα με την Σουγιόν και στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν, όπου όμως δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Σίσι έχει συμμετοχή σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, στην οποία όμως δεν έμελλε να κάνει καριέρα. Έχει παίξει με επιτυχία στην Χέρκουλες και την Βαγιαδολίδ, έχει κάνει μία σπουδαία σεζόν στην Ουέλβα, ενώ είχε μία πολύ καλή τριετία ακόμη στη Βαγιαδολίδ, πριν μετακομίσει για την τριετία 2012-15 στην Οσασούνα.

Η Βέροια αναζητούσε ένα παίκτη που θα έχει μεν το σκοράρισμα, αλλά θα βοηθάει και στην δημιουργία φάσεων, με τον Ισπανό να φαίνεται πως είναι ένας τέτοιος παίκτης, ξεχωρίζοντας μάλιστα και για την ταχύτητα που σε αυτή τη Super League, παίζει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο.

Περιμένει και τον Βασιλαντωνόπουλο

Εκτός από επιθετικός, για τη Βέροια προέκυψε και ένας αμυντικός ποδοσφαιριστής, για τον οποίο όπως είχαμε αναφέρει πάντως, έχει προσωπική άποψη ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συγκυρίες ευνοούν ώστε να παίξει στη «βασίλισσα».

Ο λόγος για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, με τον οποίο έγιναν επαφές και αυτό που περιμένει η Βέροια είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και να αποχωρήσει έπειτα με τη μορφή δανεισμού για τη Βέροια, που τον περιμένει, ώστε να ενεργοποιηθεί μία αρχική προφορική συμφωνία που υπάρχει.

πηγή: www.metrosport.gr